Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cris-Smile.ro – implantologie la standarde înalte

Cris-Smile.ro – implantologie la standarde înalte

Nu ştiu cum este în cazul tău, însă una dintre cele mai mari frici ale mele e aceea de a nu-mi pierde dinții. Mereu am încercat să am grijă de dantura mea şi merg periodic la un cabinet de stomatologie în care am încredere pentru controale de rutină. Uneori mai solicit şi un detartraj, mai am de pus o plombă sau mai ştiu eu ce. Până acum însă, din fericire, nu am avut nevoie de servicii de implantologie. Însă, dacă voi avea dinţi lipsă, o să fac tot posibilul să îmi rezolv o astfel de problemă cât mai rapid. Lipsa unui singur dinte poate crea probleme pentru întreaga dantură, fapt pentru care e recomandat să se acţioneze rapid.

Cabinetul stomatologic în care am mare încredere e Cris-Smile. Medicii de aici au cunoştinţe vaste în domeniu, ştiu cum să-şi trateze pacienţii şi oferă o gamă vastă de servicii. Poţi apela la ei pentru un aparat dentar, un implant, detartraj, albire, carii, etc. Te vor trata cu respect şi empatie.

Eu nu am avut nevoie de implanturi, dar ştiu multe persoane care au avut nevoie şi au apelat la Cris-Smile.ro pentru a rezolva o astfel de problemă. Dacă şi tu ai nevoie de un implant, aici găseşti patru tipuri de tratamente de implantologie:

1. Implant dentar: În acest caz, cu ajutorul unei intervenţii chirurgicale în ţesutul osos al mandibulei sau al maxilarului sunt inserate elemente metalice biocompatibile sau implanturi dentare. Astfel, dinții lipsă sunt înlocuiţi şi cei artificiali pot juca rol de piloni de susţinere pentru coroane dentare, punţi sau lucrări de protetică.

2. Aditia de os: Acest tratament presupune creşterea volumetrică a ţesutului osos alveolar. La el apelează adesea persoanele care nu mai au dinţi şi cele care au stuctură de susţinere a dinţilor atrofiată, din cauza bolilor dentare.

3. Sinus lift: Persoanele care nu au suficient ţesut osos pe arcadă superioară au nevoie de un astfel de tratament. El este foarte eficient şi frecvent întâlnit atunci când din cauza stucturilor osoase atrofiate nu se poate face implantul.

4. Fast & Fixed:Acest tratament este unul nou, dar foarte eficient. La acest tip de tratament apelează persoanele care vor într-o singură zi să le fie înlocuiţi toţi dintîi lipsă. Nu trebuie să mai vii la cabinet de mai multe ori pentru mai mulţi dinţi, ci totul se rezolva la o singură şedinţa.

Acestea sunt tratamentele de implantologie oferite de cei de la Cris-Smile.ro. Dacă vrei să afli mai multe detalii legate de alte tratamente, preţuri, echipa medicală, etc., intră pe site.

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. O clinica excelenta, sunt profesionisti. Mi-au placut serviciile lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.