Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Reguli de bază în aplicarea unghiilor false

Reguli de bază în aplicarea unghiilor false

Aplicarea unghiilor false a devenit o tehnică la care apelează din ce în ce mai multe femei. Desigur, să-ţi îngrijeşti şi să-ţi păstrezi manichiura îţi ia timp şi resurse, de aceea alegerea modului în care îţi aduci la starea perfectă şi sănătoasă unghiile trebuie aleasă cu grijă.  Să îţi păstrezi unghiile naturale a devenit din ce în ce mai dificil, deoarece acestea se rup rapid, iar oja, chiar şi cea mai calitativă, nu rezistă prea mult timp, de aceea trebuie să o reînnoieşti în mod constant.

Să mergi la salon de fiecare dată când vrei să îţi faci manichiură înseamnă, de asemenea, bani şi timp investiţi. Fără îndoială, unghiile pe care ţi le faci la salon vor rezistă mai mult timp, însă aspectele financiare nu sunt deloc de ignorat în acest caz. Astfel, aplicarea unghiilor cu gel şi ojă semipermanenta chiar la tine acasă este una dintre tehnicile care se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare.

Unghii cu ojă semipermanenta: simplu, rapid şi rezistent

Aplicarea de unghii false cu gel şi ojă semipermanentă se face prin fixarea efectului datorită lampei cu UV, care asigură şi rezistenţă manichiurei, lucru prin care este şi renumită această tehnică. Această procedură de îngrijire a unghiilor nu este una foarte complicată, desigur, necesită să dai dovadă de răbdare şi atenţie, însă tehnicile de aplicare a gelului se învaţă foarte repede, astfel încât după câteva încercări vei prinde firul şi te vei obişnui cu toate ustensilele pe care trebuie sale foloseşti.

Pentru început, dacă nu cunoşti absolut nimic despre aplicarea de unghii false cu ojă semipermanentă, ar fi bine să te uiţi la tutoriale şi să îţi cumperi un kit de unghii pentru începători. Chiar dacă ţi s-ar putea părea că ai înţeles cum trebuie să aplici unghiile, nu te grăbi să îţi cumperi un set cu foarte multe ustensile. Cel mai bine ar fi să-ţi iei unul basic, că mai apoi să îl completezi cu alte componente de care vei avea nevoie, cum ar fi diferite tipuri de oja semipermanenta.

Unghii false la tine acasă: încearcă culori şi modele

Atunci când îţi vei cumpăra un kit de unghii cu gel, vei primi împreună cu setul şi o broşură de utilizare. Acesta va fi ghidul tău în descoperirea kitului şi a manichiurei impecabile pe care poţi să ţi-o faci la ţine acasă. Citeşte cu atenţie toate sfaturile din ghid, familiarizează-te cu toate ustensilele şi componentele, astfel încât să le cunoşti cât mai bine.

Nu ezita să te uiţi la tutoriale şi încearcă cu curaj să execuţi, pas cu pas, ceea ce scrie în ghidul de utilizare a kitului. Din moment ce poţi să îţi faci tu singură unghiile, nu ezita să încerci diferite modele şi culori. Îţi poţi cumpăra mai multe tipuri de ojă semipermanentă, poţi aplică modele pe unghii. Dacă faci totul cu atenţie şi meticulozitate, manichiura ta va fi exact că cea de la salon. Ai răbdare şi învaţă să îţi îngrijeşti singură unghiile cum ştii tu mai bine.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.