Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blog / Declarație de dragoste și interese

Declarație de dragoste și interese

Au fost multe zile la rând când am uitat de tine. Mi-am adus aminte doar seara dar era prea târziu să te vizitez din simplu motiv că eram prea obosită. Știam că te vei bucura să mă vezi și că așteptai cu sufletul la gură să îmi sorbi cuvintele, dar eu nu am avut timp de tine. Țin minte că de câteva ori am intrat, am mai aranjat câte ceva și fără o vorbă am plecat. Nu doream să îți spun nimic pentru că pur și simplu nu aveam ce. De câteva ori am încercat dar nu am reușit așa că am fugit fără să mă uit înapoi. Cu toate acestea am revenit în fiecare zi. Nu am reușit să stau prea mult timp departe de tine, dar nici să stau la povești ore întregi așa cum făceam la început.

Știu că este numai vina mea și o să încerc să îți acord mai multă atenție pentru că meriți și ar fi păcat ca tot ceea ce a fost frumos să fie dat uitării. Tu mi-ai adus fericirea în ochi, m-ai făcut să zâmbesc atunci când eram tristă și mi-ai redat încrederea în forțele mele. Cu ajutorul tău am descoperit oameni interesanți care m-au făcut să privesc cu alți ochi viața. Tu mi-ai dovedit de mai multe ori  că pot fi o învingătoare dacă sunt puternică și lupt până la capăt și tot tu m-ai făcut să înțeleg că viața nu trebuie văzută numai în alb și negru.

Nu te-am uitat nici o clipă și azi revin la tine cu inima strânsă. Mi-e teamă că mă vei respinge și că îmi vei reproșa că eu sunt vinovată pentru tot ceea ce s-a întâmplat deși niciodată nu ai făcut asta. Nici nu ai avea cum, pentru că tu esti doar blogul meu, un simplu jurnal online. Aș putea foarte ușor să te fac să dispari în câteva minute sau te-aș părăsi pur și simplu, fără să mă uit înapoi și peste câteva luni vei dispărea definitiv din online și din viața mea. Dar nu ești vinovat cu nimic și nu voi face asta. Nu pot să fiu chiar așa de crudă. Nu cu tine care meriți mai multe atenție din partea mea. Ai nevoie de mine, așa cum și eu am nevoie de tine. Am trecut prin multe împreună și am făcut tot posibilul să te ajut să devii cunoscut în online, să atrag mulți cititori și să optimizez din toate punctele de vedere. Din păcate uneori am exagerat și rezultatele nu au fost îmbucurătoare, ci dimpotrivă. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa, știi bine că nu am vrut să îți fac rău, de vină a fost doar nepriceperea mea și superficialitatea de care am dat dovadă.

Și încă ceva: în timpul în care tu credeai că toată atenția mea este îndreptată doar către tine eu mi-am mai facut câteva bloguri dar după ce euforia specifică oricărui început m-am plictisit și le-am lăsat baltă după două sau trei articole scrise. Nu știu de ce nu am reușit să scriu și eu mai pe multe bloguri așa cum am văzut că este acum la modă printre bloggeri. De fiecare dată când începeam să scriu un articol pe un blog nou mă gândeam că subiectul ar fi bun pentru tine și că nu avea rost să irosesc o idee bună pe un blog făcut în grabă pe o platformă free,  necunoscut în online în care trebuia să investesc mult timp și energie.

Acum că ți-am spus tot ce aveam pe suflet sper că nu o să îți iei nasul la purtare și să te crezi cel mai frumos și interesant blog din online numai pentru simplul fapt că ești al meu și nici să nu îți treacă prin minte că niciodată nu voi fi în stare să te părăsesc și să te înlocuiesc cu altul, că te înșeli amarnic. În viață totul este posibil, chiar și imposibilul! Tu m-ai învățat asta, nu am uitat! Pe de altă parte, chiar vreau să continuăm relația asta deoarece am nevoie de tine pentru a câștiga un ban în plus. Interese meschine? Așa o fi! Țin mult la tine, ești blogul meu de suflet, așa că voi continua să te folosesc cum cred eu că este mai bine. O să încerc să nu public prea multe advertoriale deoarece că știu că nu îți plac. Nu mai particip la concursurile pentru bloggeri de foarte mult timp, așa că de categoria aceea de articole ai scăpat. Promit că voi scrie mai multe articole normale, obișnuite, curate cum se mai spune în online și nici nu te voi mai chinui cu articole de umputură, aruncate pe blog numai așa ca să fie ceva intercalat între două advertoriale. Știu că va fi greu dar o să fac tot posibilul să mă țin de cuvânt. Promit!

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.