Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Cum îmi pregătesc copilul de plajă

Cum îmi pregătesc copilul de plajă

Cu toţii ne amintim de momentul în care am văzut pentru prima dată marea. Unii eram mai mici, alţii mai mari, cert este că ne-a plăcut foarte mult. Dacă eşti părinte, probabil că abia aştepţi să mergi la mare împreună cu familia și să-ţi vezi copilul cum se bucură şi el de mare. Dacă e aşa, probabil ştii că trebuie să îl pregăteşti pentru plajă. Poţi cumpăra chiar şi online articole de plaja copii, de la Bebecarucior.ro.

Eu am cumpărat de aici ultima dată produse pentru de plaja cu protectie UV Swimpy şi am fost foarte mulţumită. Găseşti aici tot ce ai nevoie, inclusiv incaltaminte de plaja Swimpy, costume de baie, şepci, etc. Intră pe site pentru a vedea întreagă gama de produse. Copilul tău trebuie să fie îmbrăcat în mod corespunzător, iar aici găseşti tot ce ai nevoie.

Apoi, foarte importantă este loțiunea de plajă. Trebuie să cumperi o loţiune pentru copii de cea mai bună calitate, o loţiune care să îţi protejeze copilul cât mai bine. Niciodată să nu îţi laşi micuţul să stea în soare dacă nu foloseşti o loţiune de calitate.

Atunci când iese la soare puiul tău are nevoie şi de ochelari de soare. Aceştia îi vor proteja ochii de razele UV. Însă, ai grijă să cumperi ochelari de calitate. Cel mic va fi cu siguranţă încântat să-i poarte.

Acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le ai pentru el dacă vrei să îl duci la plajă, pentru a nu fi afectat de razele soarelui. De asemenea, geanta ta pentru plajă trebuie să mai conţină şi alte lucruri pe care le ai oricum de obicei: şerveţele umede, un prosop, gel antibacterian, lichide și mâncare.

Şi încă un lucru. Nu uita de jucării. Pe plajă toţi copiii vor avea jucării, deci fă bine şi ia şi pentru el.  Dacă mai ştii şi alte lucruri necesare pentru plajă, lasă-le în comentarii.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.