Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Descoperă tainele unei astrograme natale și de compatibilitate dintr-o sursă de încredere

Descoperă tainele unei astrograme natale și de compatibilitate dintr-o sursă de încredere

Dintre toate studiile de astrologie, horoscopul este probabil cel mai popular. În același timp, însă, aceasta este și cel mai generalist dintre toate aceste studii, pentru că ia în calcul un singur reper al individului: perioada în care s-a născut. Așadar, un horoscop clasic vorbește despre obiectul astrologiei doar din prisma celor 12 zodii. Există însă, un studiu mult mai amănunțit, care ia în calcul și alte elemente vitale pentru om: astrograma personalizată. De ce este aceasta atât de amănunțită? Să aflăm citind în continuare!

Ce este o astrogramă natală sau cea de compatibilitate și cum te ajută această în viața de zi cu zi?

Am precizat mai sus faptul că astrograma personalizată este un studiu astrologic mult mai complex și mult mai detaliat decât simplul horoscop. Acest lucru este adevărat, deoarece o astfel de astrogramă ia în calcul elemente unice ale individului precum:

  1.  Ziua și ora nașterii
  2. Locul în care acesta s-a născut
  3. Sexul individului

Astfel, se face o diferențiere absolută, deoarece este imposibil, chiar și în cazul gemenilor, de exemplu, ca aceștia să împartă toate aceste aspecte, fiindcă chiar și ei se nasc la ore diferite (de obicei la minim câteva secunde/minute distanță). Evident, o pereche de gemeni de același sex, de exemplu, care se nasc la câteva secunde distanță unul de celălalt, vor fi extrem de conectați pe parcursul existenței lor. De aceea se spune că gemenii simt mult mai complex starea jumătății lor embrionare, fiindcă sunt legați extrem de puternic la nivel astral. Așadar, astrograma natală ia în calcul toate aceste date și pe baza lor studiază influențele corpurilor cerești asupra vieții indivizilor. Ce este cu astrograma de compatibilitate, însă?

Cum te ajută o astrogramă de compatibilitate în viață de cuplu?

Bazată pe astrograma natală, sau harta natală cum este cunoscută în limbajul specializat, astrograma de compatibilitate studiază cele două hărți și evoluția indivizilor pentru a observa ce puncte în comun sau ce puncte complementare au aceștia. De exemplu, din punct de vedere astrologic, intervin următoarele situații:

  • Două zodii nu pot fi compatibile una cu alta, deoarece au puncte comune, de obicei defecte, care se ciocnesc cap în cap. Valabil, de exemplu, în cazul a doi capricorni, faimoși pentru încăpățânarea lor, sau în cazul a doi berbeci
  • În funcție de detaliile din harta astrală, pot fi observate amănunte ale predispozițiilor nativului într-o anumită zodie, datorate anumitor corpuri astrale. De exemplu, dacă e predispus să înșele sau să fie fidel, dacă e genul rece și distant sau e genul călduros și afectuos.
  • Bazat pe harta natală, se poate determina nu doar potrivirea celor doi în funcție de traseul astral al fiecăruia, ci și viitorul pe care îl au acești din postura de cuplu
  • După cum se poate observa, studiul de compatibilitate este bazat foarte mult pe astrograma natală. De aceea, pentru o analiză amănunțită, trebuie să apelați la un astrolog profesionist, precum cel de la Zenivers.ro.În pagina specială destinată astrogramelor personalizate, puteți găsi informații, dar și un formular care vă ajută să oferiți datele necesare studiului personalizat de care aveți nevoie.

După cum se poate observa, studiul de compatibilitate este bazat foarte mult pe astrograma natală. De aceea, pentru o analiză amănunțită, trebuie să apelați la un astrolog profesionist, precum cel de la Zenivers.ro.

În pagina specială destinată astrogramelor personalizate, puteți găsi informații, dar și un formular care vă ajută să oferiți datele necesare studiului personalizat de care aveți nevoie.

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.