Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Laboratorul avizat de metrologie, cheia afacerii tale

Laboratorul avizat de metrologie, cheia afacerii tale

Măsuratorile sunt cele mai importante, dar și cele mai subtile operațiuni din lume. Dincolo de unitățile de măsură arhicunoscute, există o mulțime cunoscută doar de specialist, fară de care aparatele care ne ușurează munca nu ar funcționa, programele favorite de la televizor nu ar putea fi recepționate, lumina din casele noastre ar dispărea, iar hrana nu s-ar mai produce. Există un sistem internațional al unităților de măsură, acesta cuprinzând cele șapte unităti fundamentale: metrul, kilogramul, secunda, amperul, kelvinul, molul și candela. De la cele șapte unităti de măsură fundamentale s-a ajuns la un numar nelimitat de unități derivate, care acoperă domeniul fizicii cunoscute.

Evident că dacă unitățile de măsură s-au diversificat așa de mult și aparatele și echipamentele de măsurat s-au înmulțit, de aceea pentru consiliere, pentru reparații, achiziții, verificari și etalonșri metrologice avem nevoie un laborator de Metrologie.

Un laborator metrologic de încredere poate afișa la loc vizibil toate acreditarile și certificarile, are 10 ani de experiență, profesioniști care consiliază clientii și care se ocupă cu reparațiile, verificarile și etalonarile metrologice și aparatură performantă. Echipamentele sunt oferite și la vânzare cu perioade generoase de garanție.

Verificarea periodică a aparatelor și echipamentelor de masură este indispensabilă procesului de producție, funcționării aparatelor și echipamentelor, serviciilor de calitate, dar și sănătatii și integrității celor care muncesc, utilizează aparatele sau beneficiază de anumite servicii.

ARC.ro este autoritatea recomandată  să facă verificarile metrologice ale aparatelor de masură și control pe care le detineți contribuind astfel la succesul afacerii dumneavoastra prin experiență, portofoliu, prețurile accesibile practicate, managementul axat pe calitate-mediu aliniat la cerințele standardelor SR EN ISO 9001:2008 și SR EN ISO 14001:2004, sănatate și securitate ocupațională, în conformitate cu cerințele standardului OHSAS 18001:2008.

Precizia măsurătorilor certificate, evitarea defectării mașinilor și utilajelor și a accidentelor sau exploziilor la locul de muncă ca și a amenzilor determinate de măsuratori eronate fac parte din pachetul de beneficii care recomandă ARC.ro. Contactarea celui mai bun laborator de metrologie din țară este ușoara putând fi facută atât telefonic, cât si online:

Datele de contact ale laboratorului sunt:

Str. Fantanii nr.17, 500482 BRASOV
Tel: 0268 – 472 577
Tel: 0268 – 477 777
Fax: 0268 – 419 749
E-mail: arc@arc.ro

Produsele comandate de pe site sunt livrate cu promptitudine prin Fan Curier Express, la dresa menționată, dar cu un regim special: dacă beneficiarul nu este găsit la adresă va fi avizat și contactat telefonic de cei de la curierat timp de 3 ori, în maximum 2 săptămâni si dacă în acest interval nu se poate livra marfa, ea este returnată expeditorului.

Clienților li se garantează confidentialitatea datelor, serviciilor si informatiilor, de asemenea pe site există chestionare, sondaje și promotii de marketing.

Aparatura de Laborator performantă poate fi comandată la ARC.ro Brasov.

Mărfuri variate și de calitate asteaptă să fie comandate și livrate oriunde în țară. Osciloscoapele sunt însoțite de accesorii și sunt de tip modul conectate la P.C. Un osciloscop este foarte util fiindcă serveste la măsurarea și observarea unor semnale electrice (în general de tensiune) provenite de obicei din circuite electronice, ca de exemplu televizoare, amplificatoare audio, oscilatoare electronice, diverse circuite digitale. Acestea pot analiza semnalul, în functie de marimea lor, de la 2, la 4 si la 16 canale, fiind produse în Franța și având o garanție de 3 ani.

La categoria amplificatoare de semnal există 14 produse care vin în ajutorul inginerilor ce au ca sarcină cotidiană de serviciu să caracterizeze, valideze, verifice sau să depaneze circuitele.

Alte dispozitive utile care pot fi comandate pe site sunt:

  • analizatoare de spectru și semnal,
  • multimetre de laborator,
  • surse de tensiune și curent,
  • sarcini electronice,
  • frecventmetre,
  • RLC-metre,
  • decade,
  • programatoar universal,
  • analizoare de protocol.

Amplificator de semnal cu un singur canal 45MHz 34Vp-p este garantat 36 de luni este un echipament pentru pași ultra-mici, de banda largă, amplificator cuplat CC proiectat pentru înalta frecvență, curenți mari, amplificarea semnalului. Cu o lătime mare de banda de 45MHz, 34Vp-p cu 50Ω și puterea de ieșire de până la 10W, A10160 este amplificatorul complementar ideal pentru orice sursă de semnal de mare viteză, care are nevoie de o creștere de energie pentru susținerea aplicațiilor cu consum mare.

Fluke 8808A/TL multimetru de laborator este avantajos prin multitudinea de funcții și faptul că și începătorii îl pot utiliza. Cu ajutorul său se pot măsura: tensiunea, rezistența şi curentul cu acuratete de bază de 0.015%. El măsoară simultan tensiunea si curentul detectand nereguli si disfunctii in circuit. De asemenea este singurul multimetru din clasa sa care contorizează curentul de scurgere și este foarte eficient, măsurând în 4 fire cu două testere sau două mufe.

Cercetătorii, inginerii de telecomunicații și tehnicienii au la dispoziție și BK Precision BK1856D Frecventmetru 3,5GHz caracterizat prin precizie, versatilitate și sensibilitate. Analizatoarele de protocol se află în etapa de configurație pe site. BK Precision BK851 Deluxe Eprom Eraser este un dispozitic de ștergere a EPROM-ului de mare putere, care poate șterge simultan pâna la 40 de dispozitive EPROM cu 24 de pini. Când procesul de ștergere se află în desfașurare, dispozitivul transmite semnale luminoase.

Camere termoviziune sunt necesare pentru depistarea pierderilor de gaze, de caldură și energie. Ele sunt eficiente pentru că nu necesită întreruperea funcționării mașinilor sau instalațiilor, costă mult mai puțin decât reparațiile, care impun întreruperea productiei.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.