Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / ITdepot.ro – cititoare de coduri de bare pentru afacerea ta

ITdepot.ro – cititoare de coduri de bare pentru afacerea ta

Atunci când ai o afacere trebuie să ţii cont de toate aspectele care contează pentru buna funcţionare a acesteia. Printre aceste aspecte se numără şi achiziţionarea unui cititor cod de bare. Cu ajutorul acestuia, afacerea ta va funcţiona mai simplu. Cu un cititor de coduri de bare, informaţiile despre produse vor ajunge într-o baza de date şi totul va fi mai uşor de gestionat. Dacă ai nevoie de diverse tipuri de cititoare de coduri de bare, poţi face achiziţia şi online de pe imprimanta de etichete unde vei găsi echipamente performante şi soluţii complete adaptate pentru activităţile de logistică, producţie, distribuţie, servicii sau retail.

Astfel, poţi achiziţiona de aici printre altele şi imprimante etichete, terminale mobile sau soluţii de software. Pe site ai toate detaliile. Revenind la cititoarele de coduri de bare, acestea sunt printre cele mai căutate produse de la ITdepot.ro.

În cele ce urmează vreau să-ţi vorbesc puţin despre două modele:

  • Cititor cod de bare Zebra 1D – LS2208-1AZR0100ER

Acest model este folosit în: producţie, logistică, transport, distribuţie, retail, sănătate, administraţie şi horeca. El citeşte coduri de tipul 1D şi este un cititor mobil. Standardul de protecţie al acestui produs este IP41, iar temperatura de operare de la 0 la 50 de grade Celsius. Informaţiile legate de preţ, dar şi alte detalii le poţi găsi pe site.

  • Cititor Cod Bare Zebra 2D – MK500-A030DB9GWTWR

Acest cititor de coduri de bare este unul foarte performant. Este un model fix, care citeşte atât coduri 1D, cât şi coduri 2D. Acest cititor este destinat clienţilor. Cu ajutorul lui aceştia pot află informaţii legate de preţ sau alte informaţii legate de un anumit produs. El poate fi folosit în: producţie, logistică, transport, distribuţie, retail, sănătate, administraţie şi horeca. Temperatura de operare este între 0 şi 40 de grade Celsius.

Acestea sunt doar două modele de cititoare de coduri de bare pe care le poţi achiziţiona de la ITdepot.ro. Dacă vrei să mai vezi şi altele, intră pe site. Poate ai norocul şi beneficiezi şi de o reducere.

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.