Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / O experiență de neuitat
Euro Fratelo

O experiență de neuitat

Domnul Edward este unul din clienții importanți ai firmei unde lucrez și întotdeauna când ne onorează cu vizita pentru încheierea unui nou contract, șeful face tot posibilul ca el să se simtă cât mai bine. De multe ori el a încercat să îl convingă să își prelungească vizita la noi ca să poată admira frumoasa noastră țară, dar nu a avut succes până vara trecută, când ne-a anunțat că întenționează să își petreacă o parte a concediului în Râmânia, dar nu singur, ci împreună cu încă 35 de pesoane, cei mai buni angajați ai lui, pe care dorea să îi recompenseze astfel pentru rezultatele deosebite obținute în anul precedent. Frumos, nu?

De la început a ținut să precizeze că toate cheltuielile sejurului în țara noastră vor fi suportate de firma lui, dar cu rugămintea de a ne ocupa noi de organizare: traseu, transport, cazare. Eu am primit sarcina să mă ocup de organizarea excursiei și de asemenea să joc rolul de ghid. Am planificat totul foarte amănunțit ținând cont de caracterul și preferințele domnului Edward, acesta fiind genul de om care niciodată nu ar fi acceptat  compromisuri sau schimbări în ultimul moment.

Cele 5 zile planificate pentru excursie trebuiau fructificate din plin, așa că trebuia să aleg cu mare atenție traseul, cazarea și transportul. Obiectivele turistice și traseul excursiei au fost cel mai greu de stabilit deoarece șeful meu dorea să facă impresie bună și în fiecare zi avea câte o idee nouă, de cele mai multe ori imposibil de pus în practică.

Timpul trecea amețitor de repede și eu băteam pasul pe loc. Cu numai o săptămână înainte de venirea grupului în țară am aflat că domnul Edward dorește ca punctul de plecare să fie Bucureștiul, așa că am refăcut tot. Ținâd cont de numărul de persoane, am închiriat un autocar Man Lion’s Coach 49+1 locuri de  la www.euro-fratello.ro.

Autocarele Man Lion’s Coach – reprezintă vârful tehnologiei germane în domeniul autobuzelor și autocarelor. Dotat cu ultimele inovații în domeniul tehnic, Lion’s-ul se evidențiază printr-un spațiu generos destinat călătorilor facând calatoria cu acest autocar o adevarată plăcere. Înalta clasă, ergonomicitatea, scaunele conformatbile, climatizarea, designul interior plăcut aduc acestui model o personalitate aparte, un loc fruntaș în industria de profil.

M-am gândit că pe englezi i-ar impresiona plăcut mânăstirea Voroneț datorită nuanței de albastru pentru care este renumită, casa memorială a lui Ion Creangă din Humulești care este un adevărat monument de arhitectură populară și mânăstirea Putna care este cea mai veche așezare mânăstireasca din Bucovina și adăpostește mormântul lui Ștefan cel Mare.

Dar dacă tot aveam de gând să mergeam până acolo era păcat să nu vizităm și restul mânăstirilor, așa că intinerariul ales de mine a fost: București, Urziceni, Buzău, Adjud, Bacău, Piatra Neamț, Mănastirea Văratec, Mânăstirea Agapia, Humulești, Mânăstirea Neamt, Manastirea Secu, Manastirea Sihastria, Gura Humorului, Manastirea Voronet, Manastirea Humor, Suceava, Manastirea Arbore, Radăuți, Mânăstirea Putna, Rădăuți, Mănastirea Sucevița, Mânăstirea Moldovița, Câmpulung Moldovenesc, Pasul Prislop, Borța, Vișeul de Sus, Sighetul Marmației, Cimitirul Vesel Sapanța, Borșa, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Roman, Bacau, Adjud, Buzău, Urziceni, București.

Excursia a fost reușită din toate punctele de vedere și toată lumea a fost mulțumită. Englezul nostru a avut cuvinte de laudă în ceea ce privește organizarea și a fost foarte încântat de de tot ceea ce a văzut și ne-a mărturisit că i-ar plăcea să viziteze și alte locuri frumoase din țara noastră, cât mai curând posibil. De ce nu vara viitoare?

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.