Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Utilizarea pompelor de condens

Utilizarea pompelor de condens

Condensul creează mereu probleme în spațiile interioare. Chiar și atunci când avem instalat un aparat AC, pe tavița aparatului se poate forma acea pelicula de apă care favorizează mediul propice dezvoltarii mucegaiului care are un aspect inestetic, însă ce este mai grav, el poate ajunge în plămânii persoanelor ce locuiesc sau lucrează în respectivele încăperi. De aceea, astăzi vă prezentam avantajele unei pompe de condens Mini Orange Aspen. În primul rând, o pompă de condens Mini Orange Aspen permite un  debit maxim de pâna la 12 l/h, ajunge la o înaltime maximă de 10 m și este dotată cu protecție termică.

În plus, determină un nivel redus de zgomot de numai 21 dB, ceea ce nu afectează confortului dumneavoastră. Am amintit de condens și trebuie să precizez că, dacă sesizați picuri pe geamuri și pe pereți, este neaparat să căutați o soluție eficientă de colectare și evacuare a condensului. Investiția într-o pompă de condens este un pas important în combaterea efectelor neplăcute ale condensului, reprezentand de altfel o alternativă elegantă si deosebit de utilă în special dacă aveți montat un aparat de aer condiționat de tip casetă sau de tavan/podea.

Pompa de condens deține avantajul că poate colecta și evacua apa rezultată din condes exact unde vă doriți. De asemena, asigură eliminarea apei la o înalțime mai mare decât înălțimea la care este amplasat echipamentul frigorific.

Utilizari ale Pompei de condens Mini Orange Aspen în vederea înlaturarii condesului la:

  • sistemele AC tip split (de perete),
  • unități de tip duct pentru tubulatură,
  • dispozitive de tratare a aerului,
  • aparate AC de tip convertibil podea și perete, precum și casete de tavan.

Pompa de condens Mini Orange se caracterizează printr-un ritm discontinuu de operare: 5 minute operare – 5 minute pauză, în conditii extreme de temperatură maximă a condensului de 40°Celsius. Totodată, facilitează conectarea la o alarmă. Întregul set poate fi ansamblat cu usurință și fară efort.

Montajul se poate realiza în multiple moduri, ceea ce vă oferă versatilitate:

  • în tavanul fals, dacă este posibil;
  • în interiorul conductei de plastic ce servește la mascarea traseului frigorific,
  • în spatele peretelui unde este plasat evaporatorul.

In concluzie, aveti numai de câstigat dacă optati pentru o mini-pompî de condens din oferta producatorului Aspen, disponibilă și în magazinul nostru online specializat în domeniul soluțiilor de aer condiționat rezidențiale și comerciale.

 

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.