Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Cum să faci bani muncind de acasă
bani online

Cum să faci bani muncind de acasă

Cum este să ai un job de acasa, adică să muncești la domiciliu și să nu fii nevoit să te prezinți în fiecare dimineață la oră fixă la muncă, să nu ai șefi și să îți organizezi programul de lucru așa cum vrei? Eu cred că este bine, dar numai dacă acest gen de job îți satisface nevoile financiare. Da, este ideal să muncești de acasă la orice oră vrei tu, să nu ai un program fix, să te trezești când ai chef și să nu ai șefi. Cine nu își dorește asta, mai ales în zilele noastre, când internetenul oferă multe posibilități de câștig lucrând pe calculator? Bineînțeles că nu vine nimeni să te tragă de mânecă și să te întrebe dacă nu dorești să faci bani online, ci trebuie să cauți și să alegi ceea ce îți place să faci.

Cred că există foarte multe posibilități de a câștiga bani de acasă și aici mă refer numai la mediul virtual. Cele mai cunoscute modalități de a face acest lucru sunt:

Blogger

De exemplu, o modalitate de a face bani online este scrierea de articole gen advertoriale si publicarea lor pe blogul propriu. Din punctul meu de vedere este cea mai frumoasă modalitate de a câștiga bani, dar sunt puțini cei care reușesc să câștige suficienți bani rezumându-se numai la acest gen de job, chiar dacă a mai multe bloguri care sunt apreciate și bine văzute în mediul online. Eu prefer varianta part-time, adică să am locul meu de muncă stabil și seara scriu articole și le public pe blogurile mele.

Adevărul este că pentru a ajunge să câștigi bani din articolele scrise și publicate pe blog trebuie să muncești destul de mult ca să te faci cunoscut ca blogger în mediul online, să ai talent la scris și, ceea ce este foarte important, să ții cu dinții de regulile gramaticale. Dacă îți faci azi blog și scrii câteva articole, nu te aștepta ca începând de a doua zi ofertele de colaborare să înceapă să apară ca ciupercile după ploaie. Bine, se poate întâmpla și așa, dar cred că numai în cazul în care ești o persoană publică foarte cunoscută, un artist sau un politician, de exemplu.

Opțiuni binare

Acest gen de activitate (comerțul cu opțiuni binare) este una relativ nouă și atractivă, deoarece teoretic este simplu să faci bani prin opțiuni binare dacă ai uneltele potrivite care să te ajute să îți mărești șansele de câștig. Comerțul cu opțiuni binare presupune plasarea banilor pe creșterea sau scăderea anumitor valute sau a aurului.

Asistent virtual

Un asistent virtual este o persoană care lucrează pentru una sau mai multe afaceri. Este un job de acasă foarte popular și presupune muncă făcută prin intermediul internetului și telefonului, deci nu contează locul unde se află acea persoană, poate fi oriunde în lume.

Marketing afiliat

Este o modalitate de a face bani care este preferată de mulți oameni, mai ales adolescenți și tineri,  deoarece seamănă cu un joc virtual. În ce constă marketingul afiliat? Scopul este de a câștiga bani, așa că trebuie să ai o strategie și să îți alegi jucătorii care te vor ajuta să îți atingi scopul. Principalul jucător, afiliatul, ești tu. Compania este jucătorul care vrea să facă cunoscut și să vândă un anumit produs. Rețeaua de afiliere este jucătorul care îți preia o parte din sarcini, adică ține evidența conversiilor și a vânzărilor. Și cumpărătorul este un jucător care are un rol important, deoarece de el dă click pe anunțul tău sau cumpără produsul și în urma acestor acțiuni tu, ca afiliat, câștigi bani.

Se mai pot câștiga bani muncind de acasă: tester produse, sondaje online, traduceri, facebook, youtube, fiverr, instagram, twitter, you now.

castiga bani online

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.