Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Cum să te pregătești vestimentar cu succes pentru sezonul nunților?

Cum să te pregătești vestimentar cu succes pentru sezonul nunților?

Atunci când ne gândim că vine vara cu paşi repezi, trebuie să nu uităm şi de faptul că acest anotimp este specific sezonului de nunţi. Aşadar, pentru că femeile sunt mereu cu un pas înainte în orice situaţie, dorind să fie pe cât se poate de bine organizate şi să exceleze la capitolul vestimentar, magazinele aşteaptă cu nerăbdare fashionistele aflate în căutarea unor outfit-uri de succes pentru evenimentele ce urmează în această vara. Care sunt cele mai bune modalităţi prin care femeile pot străluci în cadrul oricărui eveniment elegant?

Nu este deloc un secret faptul că femeile sunt recunoscute că fiind un simbol al eleganţei şi al rafinamentului, indiferent de context sau de circumstanţă. Din punct de vedere vestimentar, o reprezentantă a sexului frumos nu poate fi niciodată luată prin surprindere, deoarece acestea sunt pe cât se poate de bine pregătite în acest sens.

Aşadar, dacă în această vară aţi fost invitată la nunta celei mai bune prietene, a unei colege de facultate sau a unei alte persoane, indicat ar fi să ţineţi cont de următoarele sfaturi, ce vă vor ajută să aveţi o prezenţă impunătoare şi stilată:

1. De la pantofi porneşte totul…

Orice femeie începe în a-şi pregăti ţinuta, demnă de admiraţie pentru un eveniment elegant, de la pantofi. Întrucât vara, chiar şi pe parcursul serii, temperaturile sunt pe cât se poate de plăcute, puteţi opta pentru o pereche de sandale dama din piele naturala cu toc, care să va evidenţieze întru totul silueta, stilul şi personalitatea.

În cazul în care va întrebaţi ce sandale purtăm în 2017, atunci brandul consacrat ANNA CORI, parte a fabricii de încălţăminte şi marochinărie DENIS, vine cu răspunsul potrivit. Începând de la sandale din piele laminată în tonuri metalice, din piele întoarsă în culori nude şi până la cele în culori vii şi puternice, în cadrul magazinului online annacori.com sau a magazinelor fizice, se dictează moda în materie de încălţăminte feminină în 2017.

Aşadar, orice fashionistă iubitoare de pantofi se va îndrăgosti instantaneu de perechile de sandale de damă din piele naturală, pe care acest brand, mai mult decât fabulos, DENIS, le pune la dispoziţie tuturor femeilor ce adoră să încalţe o pereche de pantofi înalt calitativi.

De asemenea, nu trebuie să vă faceţi griji în privinţa sumelor pe care urmează să le suportaţi, deoarece acest brand înţelege pe deplin faptul că pantofii sunt una dintre acele plăceri vinovate ale femeilor şi oferă preţuri accesibile pentru orice reprezentanta a sexului frumos.

2. Cum să fie rochia ideală?

Dacă cel mai greu pas a fost parcurs şi anume alegerea unei perechi de sandale potrivită, atunci restul deciziilor sunt “floare la ureche”. Tot ce trebuie să aveţi în vedere este că modelul de rochie dorit să se combine într-o manieră autentică cu perechea de încălţăminte şi, bineînţeles, croiul sau să va avantajeze atuurile siluetei dumneavoastră.

Una dintre cele mai frecvente greşeli vestimentare pe care le fac femeile constă în alegerea unor rochii care vin perfect pe corpul unei alte femei, însă nu sunt potrivite şi pentru silueta lor. Aşadar, încercaţi să optaţi doar pentru modelele care va pot avantaja, oricât de mult v-aţi dori o altă rochie.

Pentru o ţinută absolut surprinzătoare, ce vă va asigura că întoarceţi privirile în cadrul oricărei eveniment la care veţi fi prezentă, atunci în mod definitoriu trebuie să alegeţi o pereche de sandale de damă din piele naturală şi o rochie pe măsură, la care să accesorizati (dacă este cazul, fără să încărcaţi deloc outfit-ul) un clutch în culori similare cu celelalte piese vestimentare şi bijuteriile preferate.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.