Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Fie ca cel mai bun să câștige!

Fie ca cel mai bun să câștige!

În sfârșit am fost cumpărat și eu. Prea lungă a fost așteptarea de o lună în depozitul acela aglomerat de la www.clinit.ro. O eternitate, vă rog să mă credeți! Dar după ce am fost comandat online am avut parte de transport rapid, curierul știa ce imortant sunt, deci… Și nici acum nu înțeleg de ce am fost pus în spatele altor produse de curățat inferioare calitativ mie?!  Pe mine, CIF, cel mai bun detergent dezincfectant, care curăță și dezinfectează într-un singur pas toate suprafețele murdare și nu îi pasă de duritatea apei? Sunt cel mai bun, nu mă întrece nimeni la stilul pulverizare-ștergere!

Celelalte produse de curățenie îl ascultau pe noul venit și se amuzau teribil pe seama lui. Niciodată în viața lor nu întâlniseră asemenea lăudăros care se bătea cu pumnii în piept că este cel mai bun și care se plângea că a fost nedreptățit. Peste câteva zile trebuiau să înceapă munca și așteptau cu nerăbdare să își pună calitățile și abilitățile în valoare și să dovedească că sunt folositoare. Înainte să apară lăudărosul CIF dezincfectat era liniște și pace. Fiecare își punea ordine în gânduri și își făceau planul de atac pentru marea confruntare, concursul organizat între ele, produsele speciale de curățenie din hotel.  Aveau de gând să lupte până la ultima picătură pulverizată ca să câștige.

CIF Geamuri știa că este cel mai bun în domeniu, pentru că provenea dintr-o familie veche și respectabilă. În nici un caz nu vroia să dezamăgească familia CIF și nici să fie învins de lăudărosul cu eticheta jupuită face continua să pufăie nervos și să răspândească picături de lichid cu miros înțepător. Era sigur că ingredientele sale îl vor ajuta să curețe ușor și eficient murdăria de pe geamuri și oglinzi. Spre deosebire de lăudăros, știa cum se dă strălucire suprafețelor din sticlă și cum să lase în urma lui un miros plăcut și parfumat. Pe de altă parte, dacă se uita mai bine la el, nu găsea nimic ieșit din comun. Oare chiar facea parte din familia CIF?

Suma Force, degresantul lichid alcalin,  îl privea suspicios cu coada ochiului pe noul venit și cu greu se abținea să nu îi zică ceva. Nu de alta, dar nu avea voie să se enerveze și trebuia să își păstreze calmul în orice situație. Cu toate acestea el chiar nu putea trece cu vedere grosolănia lăudărosului. Știa foarte bine de ce este în stare și cât de repede putea să îndepărteze urmele de murdărie de pe orice suprafață murdară din bucătărie: pardoseli, plite, hote de aragaz. Nici prin gând nu îi trecea să se lase învins de noul venit care continua să bolborosească la nesfârșit.

Coccolino, balsamul de rufe,  nici nu îl băga în seamă pe noul venit și se făcea că nu îl aude. El era foarte optimist din fire pentru că știa că ingredientele sale unice îl făceau special și nici un produs asemănător nu îl putea întrece. În plus, misiunea lui nu era una foarte dificilă, dar era conștient că, fără ajutorul lui, perdelele, draperiile, lenjeriile de pat, prosoapele și halatele de baie după ce vor ieși din mașina de spălat nu vor avea un miros frumos și nici nu vor fi moi și plăcute la atingere. Deci noul venit nu avea nici o șansă în fața lui, era sigur de asta.

Nimeni nu mă aude? Știu că sunteți intimidați și vă este frică de puterea mea de curățare, dar nu trebuie să reacționați așa. Sunt curios cum o să faceți față murdăriei, microbilor și a prafului, care nu o să se lase învinse foarte ușor și aștept cu nerăbdare să vă arăt de ce sunt eu în stare. Nici nu o să vă vină să credeți ce pot face în câteva minute!

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.