Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Bătălia genurilor pentru huse de la Ciocotec.com

Bătălia genurilor pentru huse de la Ciocotec.com

Ambele genuri, feminin şi masculin, adoră accesoriile pentru telefon de la Ciocotec.com și ar face orice ca să între în posesia lor și să se mândrească cu ele. Din aceată caută nu mai încape nici o îndoială că acest magazin online de huse şi carcase, bumpere şi folii de sticlă este o sursă de încredere pentru toţi utilizatorii de smartphone din România, fie ei femei sau bărbaţi. Şi pentru că Ciocotec nu se dezminte, are în gama sa de produse accesorii inedite şi de calitate superioară pentru amândouă taberele.

Huse pe toate gusturile la Ciocotec.com

Bătălia genurilor poate începe căci Ciocotec.com are asigurate huse cool atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Se ştie că un bărbat va alege mai mereu ceva mai elegant, minimalist, robust sau sporty. Însă, o femeie, care pe deasupra mai este şi la curent cu moda timpului, va alege ceva atrăgător din punct de vedere vizual şi cu funcţii versatile.

Uite aşa cele două genuri se împart în tabere adverse şi caută cele mai calitative şi cool huse iPhone 7 de la Ciocotec. Şi pentru fiecare preferinţă există câte ceva atractiv şi dulce la magazinul online mai sus numit. Femeile se pot bucură de stilul glamorous, stilat şi elegant al huselor de pe această pagină –  https://ciocotec.com/collections/huse-iphone-7. Dar şi bărbaţii pot găsi modelul favorit de husă intrând pe acelaşi link.

Indiferent de gen, Ciocotec are huse cool şi moderne pentru tine

Ok, şi acum să facem un pic diferenţierea. Să începem cu accesoriile pentru telefon care sunt cele mai comandate de femei, că mai apoi să vedem ce îşi cumpără cel mai des bărbaţii.

Huse feminine:

  • Husa Blăniţă vine în mai multe culori, costă 59 de lei şi este foarte amuzantă, oferind un aspect pufos şi cool telefonului tău.
  • Husa Bubble Soft este din blăniţă doar că este formată din bule multicolore și are şi acelaşi preţ.
  • Husa Floral are un design floral vintage şi costă 69 de lei. Fundalul este negru şi are un imprimeu cu floricele roz.
  • Husele Liquid: Diamond Margin, Glitter şi Love au toate modele cu sclipici şi pietre preţioase şi sunt foarte girlish.
Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.