Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Achiziționează doar ceasuri de mână autentice

Achiziționează doar ceasuri de mână autentice

Deoarece în momentul de faţă pe piaţă de profil există foarte multe modele de ceasuri de mână, dar şi pentru că acestea joacă un rol foarte important în ţinută vestimentară a unei persoane, putem achiziţiona fără să vrem o replică a unui ceas de mâna. Pentru că acest lucru să nu se întâmple este nevoie de respectarea anumitor paşi, cei mai importanţi fiind următorii: Locul din care cumpărăm ceasul este primul lucru la care trebuie să fim atenţi în momentul în care vrem să achiziţionăm un ceas de mâna autentic.

Chiar dacă atât mediul online cât şi magazinele de specialitate sunt pline de oferte cu ceasuri de mâna foarte scumpe ori mai puţin scumpe, acest lucru nu înseamnă că trebuie să cumpărăm de la magazinul care oferă cel mai bun raport preţ calitate deoarece există toate şansele să achiziţionăm fără să vrem o replică a modelului de ceas pe care îl vrem.

Pentru a nu se întâmpla acest lucru trebuie să achiziţionăm doar de la cei care sunt autorizaţi să vândă modelul de ceas pe care îl vrem. De exemplu eu cumpar ceasuri doar de la casa – amanet.com deoarece aceştia comercializează doar ceasuri autentice indiferent că vorbim despre ceasuri elegante ori ceasuri ieftine.

De asemenea preţul de vânzare reprezintă un alt criteriu ce face diferenţa dintre un fals şi o piesă autentică. Chiar dacă oricine îşi doreşte să achiziţioneze un ceas foarte elegant la un preţ mic din păcate acest lucru nu este posibil decât dacă este vorba despre un fals.

Geamul ceasului reprezintă un alt element prin care ne putem da seama dacă ceasul pe care vrem să îl achiziţionăm este replică ori este autentic. Un ceas care se respectă niciodată nu va utiliza sticlă ci doar cristal safir deoarece acesta rezistă foarte bine la zgârieturi.

Având în vedere că în momentul de faţă ceasul de mână nu mai este doar un simplu ceas ci este dotat cu multe alte opţiuni, modalitatea în care acesta funcţionează reprezintă un alt mod prin care putem face diferenţa dintre un fals şi un autentic. Chiar dacă cei care imită ceasurile încearcă să reproducă în detaliu toate funcţiile pe care le are un ceas veritabil, acest lucru nu este posibil 100% motiv pentru care trebuie să fim foarte atenţi la modul în care se comportă ceasul atunci când vine vorba despre opţiunile pe care acesta le are pentru a ne putea da seama dacă este o replică ori chiar este un ceas autentic.

Dacă după citirea acestui articol tot nu reuşeşti să faci diferenţa dintre un ceas de mâna veritabil şi o replică atunci recomand că înainte de a achiziţiona ceasul de mâna să ceri părerea unui specialist în acest domeniu pentru a nu realiza mai târziu că ai achiziţionat o replică.

Facebook Comments

About Mihaela

2 comments

  1. un ceas autentic se poate cumpara doar de la o reprezentanta sau comerciant cu nume in domeniu !
    orice alta alegere poate fi una riscanta . in legatura cu ceasurile achizitionate de la amanet, riscul este si mai mare! de unde stiu casele de amanet daca un ceas este bun sau nu ? ei angajeaza personal fara experienta in domeniu care nu au nici cea mai mica idee despre autenticitatea lucrurilor de acest gen .

  2. Foarte bun articol, insa exista amanet specializat in ceasuri de lux care cumpara si vand ceasuri de lux la pretul lor real.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.