Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Rent a Car București – închirieri auto direct din aeroport

Rent a Car București – închirieri auto direct din aeroport

Când eşti obişnuit la fiecare pas cu maşina e greu atunci când nu dispui de o maşină personală. Unii însă, din lipsă de timp şi pentru a evita oboseala excesivă aleg să călătorească atunci când se poate cu avionul. Ei fie lucrează în alte ţări şi vin în România cu diverse treburi, fie circulă intern cu avionul.  Dacă ai treburi prin Bucureşti şi vrei să ai o maşină care să te aştepte la aeroport, apelează la Rent a Car Bucuresti. Pe cei de la Rent a Car Bucureşti îi găseşti pe site-ul Rent-a-Car-Otopeni.ro. Această firmă de inchirieri auto este o firma serioasă, o firmă pe care eu aş alege-o oricând din următoarele motive:

1. Seriozitate

Firma Rent a Car Bucureşti este o firmă serioasă. Contractele de închiriere sunt foarte bine făcute, ţi se dă timp să citeşti cu atenţie contractul, ţi se explică ce nu înţelegi.

2. Gama diversă de maşini

Îmi place foarte mult faptul că pe acest site găsesc de închiriat o mulţime de maşini. Prima dată am închiriat de la ei un Opel Astra H. Am avut o experienţă foarte plăcută şi bineînţeles că am mai revenit. Ultima maşină închiriată de aici a fost o maşină ceva mai mare. Am mers în concediu cu familia şi mi-am zis că e nevoie de o maşină de genul acesta. Astfel am închiriat un Chevrolet Captiva. A fost o vacanţă minunată.

3. Preţuri acceptabile

Preţurile pentru mine au contat destul de mult. Nu cel mai mult, dar aş fi ipocrită să spun că nu le-am luat în seamă. Preţurile practicate de Rent a Car Bucureşti sunt preţuri corecte şi acceptabile.

4. Şofer personal

Şi da, am avut nevoie la un moment dat şi de şofer personal. De fapt, dacă stau bine să mă gândesc de două ori. O dată pentru că aveam de dat câteva telefoane importante, eram pe fugă şi nu puteam să conduc şi altă dată când am rămas fără permis. Da, i se poate întâmpla oricui. Însă, partea bună a fost că am putut închiria de la Rent-a-Car-Otopeni.ro o maşină cu şofer.

Dacă şi tu eşti în căutarea unor servicii de închirieri auto de top, caută-i pe cei de la Rent a Car Otopeni.

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. Niste servicii ireprosabile, am fost surprinsa placut de punctualitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.