Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Locuri de muncă de sezon

Locuri de muncă de sezon

Bucureștiul reprezintă pentru foarte mulți candidați la un job un fel de El Dorado și o promisiune pentru un loc de muncă mai bine plătit decât în alte părti. Adevarul este că se găsesc mai usor locuri de munca in Bucuresti , față de alte orașe din țară, datorită faptului ca în primul oras al țării sunt și mai mulți angajatori, dar și mai multe firme. Însa si alte orase au anumite oferte de nerefuzat, in anumite perioade ale anului. De exemplu, dacă veți căuta și veți face o comparație între locuri de munca in Constanta și cele din Bucureşti, veţi vedea că anunţurile care sunt postate pe site-ul infomunca.ro sunt foarte diferite.

 În Constanţa cele mai multe şi avantajoase oferte de muncă sunt pe perioada verii, în plin sezon estival. În această situaţie, pentru studenţi sau tinerii care nu au experienţă în câmpul muncii, perioada verii poate reprezenta o oportunitate de a câştiga ceva bani, dar şi de a învaţa lucruri folositoare, chiar dacă asta înseamnă că poate nu vor reuşi să vadă prea des marea şi plaja, fiind nevoiţi să muncească chiar şi câte 12 ore pe zi. Însă cei care acceptă astfel de oferte spun că sunt mulţumiţi, deoarece reuşesc să strângă bănuţi frumoşi, atât din salariu, dar mai ales din bacsisurile lăsate cu generozitate de clienţii mulţumiţi.

La polul opus muncii pe litoral în sezonul estival se situează ofertele de muncă din timpul iernii la munte, mai ales în staţiunile unde se şi schiază. Astfel de locuri de muncă reprezintă o oportunitate pentru cei care nu au reuşit să îşi găsească un loc de muncă stabil, însă trebuie să muncească pentru aşi câştiga traiul de zi cu zi. Astfel de muncă sezonieră este destul de solicitantă, însă este plătită rezonabil şi reprezintă o soluţie de moment pentru o anumită categorie de candidaţi. În acelaşi registru se înscriu şi anunţurile legate de muncile ziliere din agricultură sau de la culesul roadelor pe timpul toamnei. Aş putea spune chiar că sunt ocazii create pentru tinerii fără experienţă anterioară, care astfel au şansa de a învaţa câte ceva şi de a câştigă şi nişte bani.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.