Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Criterii de care trebuie să țineți cont când alegeți camerele de supraveghere

Criterii de care trebuie să țineți cont când alegeți camerele de supraveghere

Dacă ați decis să vă instalați în locuință camere de supraveghere trebuie să luați în calcul anumite aspecte. În primul rând trebuie să vă asigurați că achiziționați produse de calitate, care sunt conforme cu normele în vigoare. Deși camerele de supraveghere mai performante sunt mai scumpe, este mai bine să alegeți produse de mai bună calitate, decât să aveți ulterior surprize neplăcute și să fiți nevoiți să cheltuiți alți bani pentru a îndrepta greșeala făcută. Este recomandat să optați pentru achiziționarea acestui tip de produse de pe site-uri de specialitate, care va pot oferi suplimentar și servicii de consultanță, montaj și eventual suport tehnic.

De asemenea, atunci când alegeți tipul de cameră de supraveghere trebuie să țineți cont de indicațiile producătorului. De exemplu, camerele de supraveghere pentru exterior au un preț puțin mai ridicat decât cele destinate uzului în interior. Însă nu este recomandat să montați afară o cameră de supraveghere de interior, deoarece aceasta se va defecta rapid datorită intemperiilor.

Un alt lucru de care trebuie să țineți cont când optați pentru un anumit tip de camere de supraveghere este legat de conectivitatea acestora. Camerele wireless sunt mai ușor de montat și va scutesc de a întinde și eventual ascunde cablurile de alimentare/ conectare, însă trebuie să luați în considerare că imaginile redate de acestea își pierd din calitate dacă sunt montate prea departe de ruter. În acest caz, dacă aveți de acoperit o suprafață foarte mare este mai bine să optați pentru camerele alimentate prin cablu.

O altă decizie pe care trebuie să o luați când alegeți camerele de supraveghere este legată de senzori. Doriți camere de supraveghere care să înregistreze în mod continuu sau preferați unele dotate cu senzori de mișcare, care captează imagini doar în momentul în care cineva pătrunde în încăpere sau în raza de acțiune a senzorilor?

Pe de altă parte, performanțele camerelor de supraveghere sunt diferite, la fel și prețul. Trebuie să stabiliți din timp un buget   alegeți  doriți camere de supraveghere pe care le puteți  de la    pentru modelele simple.

Indiferent de  de camere de supraveghere pentru care , pe site-ul Security-Solution.ro veți găsi o gamă completa de astfel de produse.

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.