Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Compania DDD – o Unitate Protejată care oferă speranță persoanelor cu dizabilități

Compania DDD – o Unitate Protejată care oferă speranță persoanelor cu dizabilități

Gândește-te doar pentru o clipă la persoanele cu dizabilități. Gândește-te la cât le este acestora de greu să-și găsească un loc de muncă, cu toate că multe dinte ele sunt foarte competente din punct de vedere intelectual. Sunt însă companii care s-au gândit la persoanele cu dizabilități, mai exact la integrarea lor pe piața muncii. O astfel de companie este firma deratizare DDD. Această companie funcționează că și Unitate Protejata, ceea ce înseamnă că are angajate peste 30% persoane cu dizabilități.

DDD este singura firmă autorizată DDD și Unitate Protejată care funcționează pe teritoriul României. Compania DDD respectă toate prevederile legale, lucrează cu cele mai calitative soluții și cei mai competenți angajați. Nu te gândi la faptul că angajații companiei sunt persoane cu dizabilități. Aceste persoane sunt foarte competente și lucrează pe poziții pe care își pot desfășura activitatea în cele mai bune condiții. Angajații cu dizabilități ai companiei sunt atent selectați cu ajutorul Fundației Motivation România.

Colaborarea cu o Unitate Protejată aduce avantaje asupra oricărei companii care are mai mult de 50 de angajați. De ce? Deoarece companiile cu peste 50 de angajați sunt obligate prin lege să angajeze și persoane cu dizabilități. Dacă această condiție nu se respectă, compania are două variante: plătește o anumită sumă lunară către bugetul de stat sau încheie un parteneriat cu o Unitate Protejată. De ce să plătești către bugetul de stat când poți contribui și tu la binele unor persoane care de multe ori sunt defavorizate?

În plus, dacă alegi să colaborezi cu DDD vei mai îndeplini o obligativitate și anume cea legată de serviciile de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

Data viitoare, înainte de a plăti către bugetul de stat, gândește-te la faptul că poți ajuta persoanele cu dizabilități să aibă o viață mai bună, mai frumoasă și mai sigură. Contactează compania DDD și încheie un parteneriat de încredere. Astfel vei ajută și tu la implicarea activă a persoanelor cu dizabilități pe piață muncii.

Compania DDD a colaborat de-a lungul timpului cu o mulțime de firme și instituții de renume: FF Group, Fan Courier, Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, Rostar, Medicover Hospital, etc.

Dacă te interesează mai multe detalii legate de Unitățile Protejate, dar și despre firmă DDD, intră pe site-ul CompaniaDDD.ro. Aici vei găsi toate detaliile care te interesează. Pentru mai multe informații, sună la 021.9662.

Haideți să încercam împreună să facem o lume mai bună, dar și mai curată.

 

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. un lucru foarte bun !
    daca ar fi fost in continuare parteneri de afaceri cu primaria capitalei ar fi fost mult mai bine cu siguranta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.