Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Covorașele auto aftermarket, o soluție de compromis

Covorașele auto aftermarket, o soluție de compromis

Covorașele aftermarket sunt din cauciuc care nu este moale, e mai dur. Unele modele, care sunt făcute în China, sunt foarte ieftine și se găsesc cam peste tot. Cele din China mai au probleme de compatibilitate cu mașina, așa că trebuie să le evitați dacă nu vreți să tot tăiați la covorașe până când se vor potrivi cât de cât cu interiorul mașinii. Alt lucru important la covorașele aftermarket este alegerea unui magazin online care permite și returul. Dacă nu se potrivesc cu interiorul masinii e bine să aveți la dispoziție și această variantă pentru a cauta alte tipuri care au dimensiuni mai apropiate de cele ale podelei autoturismului.

Depinde doar de dvs. și de bugetul alocat accesoriilor, dar sfatul specialiștilor este să optați pe cât posibil pentru cele originale, în detrimentul celor de la producători no name și cu prețuri foarte mici.

Cauciuc sau mochetă? Care material e mai bun pentru covorașe auto VW Passat?

Vine un moment în viața oricărui șofer când trebuie să își schimbe vechile covorașe auto sau să îsi ia unele noi pentru că s-a saturat să tot frece la podea ore în șir ca să scoata toate petele și mizeria. Covorașele auto sunt alegerea ideală pentru a ține departe mizeria și umezeala excesivă, pentru a putea termina rapid curătarea interiorului mașinii, dar și pentru a schimba aspectul interiorului fară o cheltuială prea mare.

De cele mai multe ori covorașele sunt din mochetă sau din cauciuc. Dacă e să alegem dintre cele două, specialiștii ne recomandă cauciucul, dar cel de calitate superioar[, moale, flexibil, u;or de curățat, care nu are miros foarte puternic și nu reacționează la caldură foarte mare, practic topindu-se sub picioarele noastre.

Covoarele auto au diverse culori, au un grad de funcționalitate ridicată, se pot asorta cu interiorul mașinii, pe piață sunt o mulțime de modele și de tipuri, așa că aveți de unde alege unul care să vă placă. Spre deosebire de cele din mochetă, covorase auto VW Passat moderne din cauciuc protejează interiorul mașinii mult mai bine, nu rețin umezeala, murdăria e mai ușor de curățat la final, când se adună prea multă.

Cele din cauciuc au o bordură mai înaltă care nu permite apei să se scurgă pe podea, au sisteme de prindere de podea pentru a nu aluneca în timpul acționării pedalelor, au suprafețe antialunecare în zona călcâielor și asperități care vă garantează siguranța la volan și un sofat mai confortabil.

Cauciucul este și un material cu rezistență mare la uzură, așa că aceste covorase auto VW Passat nu vor trebui înlocuite de fiecare dată cand se rup sau apar gauri în structura lor. Covorașele auto se pot curăța și rezista la contactul cu substanțe mai deosebite, este foarte ușor să găsiți un model potrivit pentru mașină, se mulează perfect pe zona din dreptul picioarelor.

Mocheta, bună pentru vară, mai moale, dar nu așa de rezistentă precum cauciucul

Covoarele auto din mocheta oferă un aspect deosebit interiorului mașinii, sunt poate mai comode, sunt facute din naylon rezistent, textura lor este mai moale ca a celor din cauciuc. Marea problema cu ele este că se curăța destul de greu, rețin umezeală, unele pete nu prea mai pot fi scoase dacă trece ceva timp de cand au aparut.

Modelele din mochetă sunt bune pentru vară și primavara când e mai cald și purtați si incaltaminte mai lejeră, iar cele din cauciuc se recomandă pentru anotimpul rece, când și incalțămintea e ceva mai grea și mai dură. Ambele tipuri de covorașe sunt de găsit în magazinele online la cele mai bune prețuri, comenzile se pot face imediat, telefonic sau online, coletele ajung rapid la destinatari prin curierat.

Dacă aveți orice nelamuriri și întrebări le puteți adresa oricând echipei de suport, în pagina fiecărui produs aveți toate informațiile tehnice și poze relevante, așa că puteți alege doar produsele care vă plac și care se potrivesc interiorului mașinii. Plătile pot fi făcute online sau ramburs, transportul este gratuit dacă se depașește o anumită valoare a comenzii, livrarea se poate face în toată țara în cel mai scurt timp. Produsele primesc și garanție oferită de producator, stocurile sunt mereu actualiza, asa că la orice oră puteți cumpăra articolul dorit la cel mai mic preț de pe piață.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.