Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Cum reglăm direcția mașinii?

Cum reglăm direcția mașinii?

Poate mulți nu știu noțiunea de aparat geometrie roti 3D și nu au auzit niciodată despre el. Este normat să nu cunoaștem ce este un stand geometrie directie roti 3DDe curând am fost cu mașina intr-un service pentru anumite verificari și anumite lucrări ce trebuiau efectuate. Recunosc că merg foarte rar într-un service cu mașina, de cele mai multe ori ajung în ultima clipă cand chiar nu se mai putea amâna, iar acest lucru de datoreazî lipsei de timp dar și a comoditații mele. Când am ajuns cu beetle-ul în service, am lasat-o acolo și un reprezentant al service-ului respectiv mi-a zis să mă întorc a doua zi pe la ora 9 dimineața.

Zis și facut, a doua zi la 8:45 eram deja în fata service-ului să imi recuperez buburuza, nu de alta dar îmi este foarte greu să mă deplasez cu mijloace de transport în comun sau cu taxi, pot spune că sunt un om care depinde de mașină.

Ajunsă aici, am fost invitată înauntrul service-ului pentru a mi se înmana foaia de service cu tot ce se schimbase la ea, ca să pot plăti. Însă înainte de a plati, reprezentantul care s-a ocupat de mașina mi-a spus ca ar mai fi necesar și recomandabil, dacă doresc, să reglez de îndată unghiul de fugă al mașinii. M-am uitat pușin nelămurită la el și bănuind despre ce este vorba mi-a explicat înca o dată că este vorba de direcția mașinii.

Am răspuns afirmativ și chiar am fost invitată să vad cum se regleză. Am vazut cum este conectat de mașina, de roțile mașinii un aparat geometrie roti 3D  și cum se face reglarea efectiv. Este o verificare și o lucrare relativ ușoara însă cu siguranță trebuie să ai habar de asa ceva. Mi-am dat seama că acel stand geometrie directie roti 3D este deosebit de util, iar softul lui este deosebit de important deoarece cu ajutorul lui se poate regla în parametrii optimi direcția mașinii.

Am aflat în felul acesta un lucru destul de util, apoi fericită am intrat în masina și am plecat la drum.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.