Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Petrecerea burlăcițelor – ultima seară de „libertate” pentru mireasă

Petrecerea burlăcițelor – ultima seară de „libertate” pentru mireasă

Tot mai des domnișoarele de onoare organizează pentru mirese petrecerea burlăcițelor. Petrecerea burlăcițelor simbolizează ultima seară de libertate pentru mireasă, seara în care se distrează împreună cu prietenele. Această petrecere trebuie organizată în așa fel încât totul să fie cât mai distractiv. O idee interesantă ar fi să purtați tricouri burlacite. Acestea sunt inscripționate cu diverse mesaje pentru mireasă („I’m getting married”, „Getting Mine Tomorrow” – un tricou care are și o imagine pentru a fi potrivită cu textul) sau pentru domnișoarele de la petrecere („Team Bride”, „Last Ride For The Bride”, „Bride Tribe”).

Tricourile cu aceste mesaje, dar și cu altele, pot fi cumpărate și online, de pe site-uri precum Coolori.ro. E o idee bună pentru o petrecere a burlacițelor.

Pentru petrecerea burlăcițelor, domnișoarele de onoare trebuie să se gândească și la ceva inedit, la ceva care să scoată acea seară specială din banal. Nu e suficient să mergeți într-un club și să dansați, ca în orice seară obișnuită. Trebuie să veniți cu tot felul de idei incendiare care să facă din acea seară una de neuitat. Mâncarea delicioasă și băuturile fine nu trebuie să lipsească. Viitoarea mireasă trebuie să se simtă în acea seara cea mai răsfățată. Algeți doar ce știți ca îi place sau ceva ce știti că și-ar dori să încerce.

Petrecerea burlăcitțelor nu trebuie să aibă loc neaparat într-un local. Puteți organiza această petrecere și acasă la una dintre voi. Va fi foarte amuzant să petreceți îmbracate cât mai lejer, în pijama și eventual purtați tricouri de burlacițe de la Coolori.ro. Sau puteți face o seara mixtă,  seara pe care o începeți în oras și o terminați acasă. Vă veti distra și vă veți simți minunt dacă veți organiza totul în cel mai creativ si amuzant mod posibil.

Și nu uitați de poze. Faceți cât mai multe poze pentru a le avea amintire și eventual, angajați și un fotograf pentru 1-2 ore. El va realiza fotografii de calitate la care vă veți uita cu drag peste timp. Gândiți cât mai creați și pregătiți pentru petrecerea burlacitelor momente cât mai amuzante.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.