Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Ai blog? BlogAwards te invită să participi până pe 14 Februarie la concursul Blog my Valentine ediția 2017

Ai blog? BlogAwards te invită să participi până pe 14 Februarie la concursul Blog my Valentine ediția 2017

BlogAwards organizează competiția Blog My Valentine 2017, concurs cu premii foarte tentante. Competiția se desfașoară pana pe data de 14 Februarie 2017, în cadrul căreia se vor acorda atât premii pentru campanii individuale, cât și premii surpriză bloggerilor clasați pe primele 10 poziții ale clasamentului campaniei Blog My Valentine 2017. În total vor fi organizate un numar de cel mult 10 concursuri individuale în cadrul campaniei. Competiția Blog my Valentine se afla la a doua ediție (prima a fost organizata in 2015).

Regulament:

Bloggerii care se înscriu la Campania Blog My Valentine pot alege la ce campanii participă (de exemplu, un blogger poate participa la o singură campanie, la două sau la toate campaniile). Dacă un blogger participă la o singură campanie, poate câștiga oricare din premiile aferente acelei campanii.

Premiile fiecărei campanii individuale vor fi acordate de către sponsori, în termen de 30 de zile de la finalizarea jurizarii. Sponsorul este cel care jurizează fiecare articol, în funcție de cerințele fiecărui concurs în parte.

Metoda de acordare a premiilor din cadrul Clasament Blog My Valentine 2017: Jurizare

Clasamentul va fi realizat de echipa BlogAwards.ro, după deciderea câștigatorilor fiecarui concurs în parte. Fiecare blogger va primi o notă, cu o singură zecimală, de la 1 la 10, în funcție de calitatea articolui (BlogAwards va realiza clasamentul strict în funcție de calitatea articolului, fară a ține cont de alegerea sponsorului – în cazul unor campanii vor conta distribuirile pe rețelele sociale, însă la acordarea notelor va fi luată in calcul doar calitatea articolelor).

Despre BlogAwards

BlogAwards.ro este primul site din Romania care organizează, începand din Martie 2011, campanii și concursuri pentru bloggeri.

Participă și caștigă!

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.