Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Cum trebuie păstrată o mașină închiriată

Cum trebuie păstrată o mașină închiriată

Vorbeam zilele trecute cu un prieten care a închiriat o mașina de la Alana Rent a Car Bucuresti și îmi povestea cât de uimit a fost vazând starea în care a predat o persoană masina închiriată. Mașina respectivă arata îngrozitor de murdară, ceea ce ănsemna în mod clar faptul că nu a fost pastrată. Cand apelezi la servicii de inchirieri auto Bucuresti sau la închirieri auto în alte orașe, trebuie să ai grijă de mașina pe care o închiriezi. Așa e normal, așa e de bun simț și așa impune contractul. Daca nu vei aduce masina înapoi într-o stare bună, vei avea de plătit in plus.

Eu respect companiile care închiriază mașini și de fiecare dată am grijă să duc înapoi mașina într-o stare perfecta. Sunt foarte atent la cum conduc. La fel cum merg cu mașina mea, merg și cu cea închiriată. De multe ori parcă mult mai multă grijă am atunci când închiriez o mașină, deoarece bunul respectiv nu îmi aparține. Evit să merg pe drumuri denivelate și cu multe gropi, evit să fac tot felul de manevre care ar putea duce la deteriorarea autoturismului închiriat sau la murdărirea lui.

Când închiriez o mașină, mereu îi curăț interiorul înainte de a o preda. Îmi strâng lucrurile și curăț în cazul în care am murdarit ceva. Așa e firesc, așa e civilizat. În propria mașina nu fumez. Îmi păstrez mașina și chiar am grijă de ea. Din moment ce nu mi se pare normal să fumez în mașina mea, nu fumez nici în mașinile pe care le închiriez. Și, treaba cu fumatul e mai nimic. Am auzit însă de multe ori că sunt persoane care sting țigările de bord sau de interiorul portierelor, ceea ce mi se pare de foarte prost gust.

Când închiriez, am mare grijă la final cu alimentarea mașinii. Fac mereu plinul folosind combustibilul recomandat de catre firma de închiriei. Trist este faptul că există persoane care au nesimțirea de a face plinul cu apă. Astfel de practici sunt foarte urâte și ilegale.

Dacă închiriezi o mașina de la AlanaRent.ro sau de la orice altă firma de închirieri, ai mare grijă de ea. Folosește-o în mod corespunzator și returneaz-o așa cum ai primit-o.

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. Foarte bun articol; si eu sunt de aceeasi parere, masina trebuie predata la fel cum a fost primita, asa e cevilizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.