Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Alege colorarea profesională fară amoniac

Alege colorarea profesională fară amoniac

Cred că fiecare dintre noi am avut, la un moment dat, probleme legate de aspectul părului nostru. Fie că l-am îndreptat prea des cu placa sau l-am uscat cu fohnul, fie ca l-am vopsit cu fel si fel de vopsele sau l-am decolorat cu oxidant, într-un final părul a ajuns să arate și să aiba textura unei mături. Sunt multe cazuri de acest gen. Și eu sunt un exemplu viu, care a trecut prin experienta unui par degradat. Și asta deoarece lipsa de informație chiar s-a simțit și ajunsesem să îmi vopsesc părul după ureche, cu prima vopsea de par care îmi cădea în mână. Nu este un exemplu de urmat!

 Nu vă sfătuiesc să faceți ca mine, ci să apelați cu încredere la o vopsea de păr profesională. Recomandarea mea se îndreaptă către vopseaua Wella făra amoniac sau orice altă marcă de vopsea care a eliminat acest ingredient din compoziția produselor.

De ce să alegem vopseaua fără amoniac?

Amoniacul este un ingredient destul de agresiv cu firul de păr. Vopsirea pe termen lung a părului cu produse care conțin amoniac pot duce la distrugerea întregului fir de păr, iar singura soluție pentru această problemă este foarfeca și eventual un tratament împotriva căderii părului. Zic să nu trebuie să ajungem la această soluție extremă!

În schimb poti apela la o vopsea de par fara amoniac deoarece are în compoziție mai multe uleiuri de îngrijire a firului de păr. Este recomandată și de către specialiști colorarea părului cu vopsea fără amoniac, mai ales dacă vrei ca părul tău să capete rapid o strălucire de invidiat.

Vopselele de păr fără amoniac ajung să conțină până la 60% uleiuri nutritive în compoziție și asigură o acoperire de 100% a firelor albe. Vopselele chiar au culori intense și bogate, iar parul rămane mătasos și foarte plăcut la atingere după utilizare (în comparație cu vopselele de păr ce conțin amoniac, care înăspreau părul).

Alege colorarea fără amoniac și vei vedea rezultatele încă de la prima utilizare și pune în balanță avantajele numeroase pe care această vopsea de păr le are.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.