Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Povești ca în copilarie, dar pentru „copii mari”

Povești ca în copilarie, dar pentru „copii mari”

Și ca orice poveste începe cu A FOST ODATĂ CA NICIODATĂ. Ce a fost? Păi au fost niște adulti (un el și o ea) care își doreau să fie din nou mici și să nu mai aibe responsabilități și nici „deadline-uri” sau cuvinte precum „trebuie”. Și pentru asta adulții trebuie să își aducă aminte de lucrurile care îi fceau fericiți. Așa, ca niște veritabili Peter Pani începeau să caute în coșul cu amintiri superbe pe acelea care să îi facă „să zboare”. Și găsesc, că sunt acolo mii și mii de minute cu adrenalină și roșeață în obraji, care au bucurat sufletul acelor adulți. Și timpul trece și legatura dintre ei devine una cu substanța.

Și deja amintirile nu mai sunt cele care pot să îi facă pe cei doi fericiți. Așa că din copiii care „gustă” amintirile și poveștile cei doi se transformă acum în creatori de povești și personaje în același timp. Doar că balaurii acum nu mai sunt animale ci sentimente, trăiri și frustrări. Însa ceva a ramas mereu ca în povești.

Acel moment cu inele de logodna și lacrimile cristaline din ochii „Prințesei” în clipa cand „Prințul” îi face propunerea. Și tot ceea ce se întamplă după acel moment este așa cum vedem și noi pe acasă. Cu doi îndragostiți care transformă bula aceea de dragoste dintre ei, într-una în care au loc și unul sau mai mulți copii. Și tot ceea ce este interesant de acolo înainte sunt gangurelile mititeilor, primele lor cuvinte, primii lor pași și mai ales tot acel tumult de întamplari frumoase.

Și parcă o voce din OFF spune: „Dar uiți și momentele grele”. Nu le-am uitat, ci le-am ignorat cu bună știință, pentru ca ele sunt de fapt „pietrele ce dau strălucire” diamantelor numite SUFLETE.

SĂ veti cu toții o lună Decembrie ca în povești!

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.