Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Cititorul de coduri de bare

Cititorul de coduri de bare

Pentru orice posesor de magazin, un cititor coduri de bare este foarte util. Acest aparat este folosit pentru a “citi” codurile de bare și a transmite informații către un calculator sau casă de marcat și este în legatură cu un sistem complet de gestiune. În acest mod, munca personalului este mult ușurată, deoarece scanarea prețului durează mai puțin de o secundă, astfel încat timpul de așteptare la casa de marcat este redus semnificativ. Un cititor coduri de bare este de fapt un scanner care are în el și un decodor.

Astfel informațiile cuprinse în codul de bare sunt “traduse” în litere și / sau cifre și se poate realiza afișarea pe un ecran, fie prin conectare la calculator, fie prin conectare la casa de marcat. Pentru ca acest lucru să fie posibil este necesară utilizarea unui program special, care permite ca acest proces să fie posibil. De asemenea, cu ajutorul soft-ului aferent este posibilă și conectarea la sistemul de gestiune.

Cititorul de coduri de bare are urmatorul principiu de functionare: un fascicul de raze, sub formă de bară orizontală este trecut peste codul de bare și va masura cantitatea de lumină ce este reflectată înapoi înspre dispozitiv. Liniile negre ale codului de bare reflectă mai puțină lumina decat barele albe dintre ele. Dispozitivul convertește impulsurile optice în energie electrică, ce ulterior va fi convertită în date și apoi transmisă către un computer sau casă de marcat, ce va interpreta informatiile primite, transformandu-le în cifre și litere, respectiv se vor afisa prețul produsului și denumirea acestuia. Chiar dacă există mai multe tipuri de astfel de dispozitive de citit coduri de bare, modul de funcșionare este același pentru toate, chiar dacă unele folosesc tehnologia  laser, altele utilizeaza leduri sau chiar mini camere video.

Constalaris comercializează o gamă completă de cititoare coduri de bare, la prețuri accesibile. Prețurile produselor includ costul aferent colectării, tratarii și eliminarii DEEE. Indiferent că sunteti interesați să achizitionati cititoare de coduri rezistente la apă sau care funcționează fară fir (wireless) sau care au rezistență marită la șocuri mecanice, pe toate le puteți găsi pe constalaris.ro.

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. Foarte bun articolul, multumesc pentru postare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.