Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Mașina de spălat nu mai merge? O repari sau cumperi una nouă?

Mașina de spălat nu mai merge? O repari sau cumperi una nouă?

Ce faci dacă ți se strică mașina de spălat când ți-e lumea mai dragă și te vezi nevoită să speli hainele cu mâna? Te scotocești de bani și fugi repede să cumperi una nouă sau încerci să o repari pe cea care o ai? Nu intra în panică dacă nu te pricepi la așa ceva, chiar nu este sfârșitul lumii! Poate se pricepe soțul tău. Nu? Poate vecinul. Nici el? Nu te ajută cu nimic dacă te plângi că vei fi nevoită să speli hainele cu mâna până o să cumperi una nouă. Nu ai nimic de pierdut dacă apelezi la un meseriaș care se pricepe. Dacă nu știi pe nimeni care are un asemenea talent, cel mai bine ar fi să cauți o firmă de reparatii masini de spalat și apelezi la serviciile oferite de aceasta.

Dacă defecțiunea poate fi remediată nu cred că este absolut necesar să investești bani într-una nouă, mai ales dacă ai cumpărat-o în urmă cu puțin timp. Se mai întâmplă ca electrocasnicile de care ai devenit dependentă să „intre în grevă” din când în când și să îți dea viața peste cap, dar în majoritatea cazurilor toate defecțiunile pot fi reparate, așa că nu trebuie să îți faci griji. Mașina de spălat are o perioadă de funcționare mult mai mare comparativ cu alte electrocasnice și cu toate acestea se poate defecta destul de des, dar asta nu înseamnă că la cea mai mică defecțiune trebuie să o abandonezi și să cumpări alta, poate doar în cazul în care aceasta este destul de veche și dacă tot s-a defectat consideri că a sosit momentul să o înlocuiești cu alta nouă, mult mai performantă.

Dacă te-ai interesat în stânga și în dreapta și nu ai găsit pe nimeni care se pricepe să repare o mașină de spălat, cel mai bine ar fi să cauți pe internet o firmă care are ca obiect de activitate reparații electrocasnice, preferabil cu sediul în același oraș in care locuiești, deoarece nu cred că ți-ar conveni să transporți mașina defectă în altă localitate sau să plătești și deplasarea celui care vine acasă să o repare.

Este de înțeles că dacă apelezi la specialiștii unei firme de acest gen așteptările tale sunt mari și este normal să fie așa, dar nu trebuie să îți faci probleme deoarece majoritatea oferă garanție la reparație. În plus vei avea parte de profesionalism și service rapid și, ceea ce contează cel mai mult, respect față de client.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.