Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / De ce să alegi cabina foto de la cabinacuzambete.ro

De ce să alegi cabina foto de la cabinacuzambete.ro

În ultima perioadă, este la modă și chiar la mare căutare, ca la petrecerile pentru nunți să fie și o cabina foto nunta. Poate părea de necrezut, dar o astfel de cabină este întotdeauna un bun prilej de distracție pentru toți invitații. La ultima nuntă la care am mers a fost o cabina photo booth Cluj de la cabinacuzambete.ro. Vă vine să credeți că a fost atracția petrecerii?. Dacă doriți, puteți opta și dumneavoastră pentru o astfel de cabină foto de la Cabina cu Zambete. Iată care sunt principalele motive care ar trebui să vă convingă:

  • Echipamente de calitate

Echipamentele folosite de cei de la cabinacuzambete.ro sunt de o calitate foarte bună. Camera foto este de ultimă generație, imprimanta de asemenea. Totodată, cabina are un ecran tactil care va permite încărcarea rapidă a fotografiilor pe rețelele de socializare.

  • Fotografii printate pe loc

Dacă vrei să printezi unele fotografii, poți face acest lucru pe loc. Poți printa oricâte fotografii dorești, deoarece plata nu se face la numarul de poze, ci la orele în care folosești cabina foto.

  • Un asistent este lângă cabina în permanență

În timpul în care cabina este la evenimentul tău, un asistent va fi prezent acolo. El se va asigura de faptul că totul se desfășoară în cele mai bune condiții. Astfel, tu stai fară nici o grijă.

  • O mulțime de accesorii

Cei de la cabinacuzambete.ro vin și cu accesorii potrivite pentru evenimentul tău. Accesoriile pot fi folosite de către cei care vor să își facă tot felul de fotografii amuzante. Dacă vrei și alte accesorii decât cele existente în stoc, cei de la cabinacuzambete.ro te pot ajuta.

  • La final primești un CD/StickUSB cu toate pozele

Dacă dorești să pastrezi toate amintirile din ziua nuntii tale, cei de la Cabina cu Zambete îți vor lasa la final un CD/Stick USB cu toate pozele facute în orele respective. Astfel te vei putea bucura de ele oricând dorești.

  • Cabina foto nu ocupă mult loc

Partea bună la cabina foto de la această firmă e ca ea nu ocupă mult loc. Având dimensiuni reduse, ea poate fi ușor amplasată oriunde.

Surprinde-ți invitații și fă-i să zâmbească în cel mai plăcut mod.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.