Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / IT&C / Închiriere imprimantă – avantaje

Închiriere imprimantă – avantaje

Dacă în urmă cu ceva ani atunci când aveam nevoie să listăm un document sau să îi facem o foto-copie  trebuia să ne adresam unor centre de profil, în ziua de azi cred că nu există locuință sau birou care să nu dețină măcar o imprimantă. Dacă sunteti la inceput de drum si tocmai v-ați deschis o afacere si sunteți  în căutarea unor sisteme de printare de calitate înaltă, dar la un preț accesibil, cel mai bine ar fi sa accesați pagina ecopier.ro, unde veți găsi o ofertă bogată și variată de imprimante și copiatoare. De asemenea, pe lângă produsele comercializate (noi sau recondiționate), Ecopier mai oferă clientilor săi și anumite tipuri de servicii complementare:

  • service imprimante,
  • reparații imprimante,
  • închirieri de imprimante sau copiatoare.

În plus, pentru a vă bucura de succes în activitatea întreprinsă și pentru a fi siguri că veți face cea mai potrivită alegere în ceea ce privește o imprimantă sau un copiator, echipa de specialisti de la Ecopier vă oferă servicii de consultanță.

În cazul în care nu vă permiteți să achizitionați o imprimantă profesională sau un copiator ori nu doriți să faceți această investiție momentan, puteți oricând să optați pentru serviciul de inchiriere imprimanta. Cei de la ecopier.ro vă pun la dispoziție și acest tip de serviciu, pentru a veni în întâmpinarea necesitaților dumneavoastră. Pentru a stabili exact ce tip de imprimantă sau copiator este mai potrivit pentru compania dumneavoastră, echipa de specialiști de la ecopier.ro va face o analiză amanunțită gratuită a necesarului de printing și vă va propune cea mai potrivită solutie.

Avantajele închirierii unei imprimante sau a unui copiator sunt multiple: livrarea și instalarea copiatorului sau a imprimantei la sediul dumneavoastră, prestarea de servicii de mentenanță a sistemului de printare de catre echipele ecopier.ro, alimentarea permanentă cu toner și asigurarea consumabilelor specifice (exclusiv hârtia), înlocuirea pieselor de schimb în cazul unor defecțiuni, efectuarea unor revizii periodice, (astfel încat echipamentele dumneavoastră să lucreze în parametrii perfecți), remedierea oricarui defect fară costuri suplimentare,  timp de raspuns la sesizare foarte scurt (maxim 8 ore lucrătoare), asigurarea unui echipament de schimb în cazul în care defecțiunea nu poate fi remediată în termen de maxim 48 de ore, schimbarea echipamentului sau upgradarea acestuia la anumite intervale de timp, etc.

În cazul în care achizitionați sau inchiriați un sistem de printare de la Ecopier, echipa de specialiști vă asigura și servicii de training pentru dumneavoastră sau angajații dumneavoastră, astfel încât să puteți exploata corect echipamentele și să vă puteți bucura pe deplin de performanțele acestora.

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.