Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Nu ar trebui să uităm că putem face cumpărături online

Nu ar trebui să uităm că putem face cumpărături online

Nu am mai scris de foarte mult timp un articol pe blog și, de ce să nu recunosc, acum îmi pare rău, nu ar fi trebuit să fac asta, adică să renunț așa ușor, să nu îmi mai pese chiar deloc. Motive sunt destule, dar principalii vinovați sunt cei doi frați de cruce, stresul și oboseala. Nici acum nu pot spune că am câștigat lupta împotriva lor, dar dacă mi-am luat inima în dinți și m-am hotărât că azi ar fi timpul să încerc să scriu din nou. Asta înseamnă că ceva s-a întâmplat, nu? A încetat lupta sau este vorba doar de un armisțiu de câteva zile? De fapt, chiar nu contează. Chiar vreau să scriu, îmi place să fac asta, pot spune că îmi era dor, dar nu aveam curajul să revin.

Pe de altă parte, activitatea asta presupune mai multe ore de stat cu ochii în monitor și de spate înțepenit din cauza scaunului incomod pe care stau. Dar acestea nu sunt motive, știu. Tot ceea ce trebuie să fac este să nu îmi mai uit ochelarii la birou și să îmi cumpăr alt scaun.

Nu îmi fac griji de partea care implică partea cu ochelarii, este cea mai ușoară problemă de rezolvat, dar chiar am nevoie de un scaun bun și confortabil. Știu de unde aș putea să cumpăr, sunt două sau trei magazine în oraș unde au așa ceva, dar vreau ceva deosebit. În urmă cu două luni am cumpărat băiatului meu un scaun pentru birou, este confortabil, nu neg asta, dar acum, după ce am colindat prin câteva magazin online, realizez că puteam găsi același model la un preț mai bun. Dar în ziua în care l-am cumpărat nu am avut răbdare să caut în mai multe magazine și varianta cumpărăturilor online mi-a ieșit complet din minte.

 photo fotoliu_zpso5mbysdv.pngAdevărul este că sunt foarte multe magazine online care oferă spre comercializare scaune pentru birou foarte bune la prețuri acceptabile. Chiar și cei mai pretențioși clienți au șanse foarte mari să găsească ceea ce își doresc. Cine sunt acești clienți pretențioși? În ce categorie îi putem încadra? Să fie oare oamenii care au bani mulți și care srâmbă din nas la orice și nu le convine nimic dau cei care preferă să cumpere neapărat fotoliul de birou din piele model OFF 1610, numai pentru că este must have luna asta? Apropo de asta, l-am trecut și eu pe lista de dorințe, dar mai mult ca sigur că acolo va rămâne, știu eu de ce.

Revenind la clienții pretențioși, părerea mea este că în această categorie se încadrează cel mai bine părinții care au copii care stau foarte mult timp la calculator. Ei sunt cei care caută scaune pentru birou de copii care să fie cât mai confortabile, durabile și care au raportul pret/calitate foarte bun. Părinții sunt cei care își doresc cei mai bun pentru copii lor și e normal să fie așa, indiferent de vârsta copilului.

 photo scaune birou_zps9oog0nm6.jpg

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.