Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Păcatele alimentației și traiului modern versus masajul anticelulitic combinat

Păcatele alimentației și traiului modern versus masajul anticelulitic combinat

Știați că nu este normal ca o domnișoară de 15 ani să aibă celulită? Cum se ajunge la ea? Avem tot confortul unui trai modern: mâncarea se cumpără gătită gata, sucuri cumpărate, autoturism cu care să ne deplasăm spre locul de unde cumpărăm aceste produse, etc… etc. Avantajele traiului modern. Dezavantajele… unul dintre ele l-am spus: celulita. Știați că, de asemenea, nu este sănătos nici pentru o doamnă de 40 de ani să aibă celulită? Dacă celulita apare în timpul sarcinii, ca depozite și rezerve pentru organism, atunci ea trebuie să dispară după ce s-a încheiat alăptatul.

Cum o combatem? Pașii sunt simplu de urmat: fără băuturi acidulate, fără ciocolată și zahăr, ceaiuri care să detoxifice și un MASAJ ANTICELULITIC COMBINAT.

ulei-paprika

După mult studiu și documentare asupra funcționării organismului uman ca un întreg, eu vă propun o rețetă unică: ulei de masaj cu Paprika (ardei uite) care are efect de încălzire a țesuturilor masate, se ardere a grăsimilor și de a reda un aspect catifelat pielii:

  • masajul cu băț de bambus – ajută la o frământare în profunzime a celulitei
  • masaj cu ventuză de vacuum – celulita este trasă spre exterior și asfel se elimină mai ușor
  • ceaiuri care ard grăsimile și ajută la eliminarea excesului de apă din organism
  • masaj reflexogen al tălpilor picioarelor pentru activarea organelor cu rol de eliminare a deșeurilor și toxinelor din organism

Preț: 35 lei/ședință

Programări la telefon 0770 293 976

Emilia Cornoiu

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.