Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Asigurarea potrivită îți atenuează consecințele accidentelor
protecting a family

Asigurarea potrivită îți atenuează consecințele accidentelor

Accidentele sunt evenimente neprevăzute care se pot întâmpla la orice pas, oricui, nu pot fi evitate întotdeauna, însă consecințele lor pot fi atenuate. Cu toții ne gândim că nu ni se poate întâmpla nouă, dar accidentele sunt accidente, iar noi, oamenii, suntem ființe vulnerabile și de multe ori nu putem face față neprevăzutului. Acesta este rolul asigurărilor, de a estompa urmările unei situații neprevăzute, ajutându-ne să o depășim. Știm că pentru cei mai mulți, o asigurare de accident sau o asigurare de sănătate este o cheltuială suplimentară, pentru care mulți ar trebui să renunțe la ceva care îi încântă sau bucură, pentru a o putea acoperi.

Pe de altă parte, analizând datele problemei și punându-ne imaginar într-o situație nefericită, poate ar fi mai bine să renunțăm la ceva care nu ne este indispensabil acum, pentru a nu fi nevoiți să renunțăm la tot mai târziu.

Dacă lucrezi într-un mediu expus, iar posibilitatea întâmplării unui accident este una ridicată, este mai mult decât esențial să ai în vedere achiziționarea unui modul de asigurare. Tot mai multe companii au început să integreze în pachetele de beneficii ale angajatilor module de asigurări, adaptabile în funcție de individ sau de criteriile companiei.

Asigurarea de accident de la Signal Iduna, ajută angajatorii să-și protejeze angajații de greutățile financiare rezultate în urma accidentelor.

Iată care sunt riscurile acoperite de asigurările de accident ale Signal Iduna:

  • Decesul în urma unui accident;
  • Invaliditate permanentă ca urmare a unui accident;
  • Repatriere în cazul decesului asiguratului ca urmare a unui accident;
  • Intervenții chirurgicale ca urmare a unui accident;
  • Fracturi sau alte leziuni produse în urma accidentului;
  • Arsuri ca urmare a unui accident;
  • Spitalizare ca urmare a unui accident;
  • Intervenții stomatologice;
  • Cheltuieli medicale ca urmare a unui accident.

La nivelul grupului, pe lângă asigurarea de sanatate, asigurarea de accident poate fi aplicată atât integral, cât și individual, în funcție de criteriile alese de angajator sau în funcție de nevoile angajatului.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.