Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Asigurarea de viață nu este un moft, ci o necesitate

Asigurarea de viață nu este un moft, ci o necesitate

Nu am și nici nu mi-am făcut încă asigurare de viata, nu mai știu din ce motive, dar nu este târziu nici acum, nu de alta, dar mai am douăzeci și încă mulți ani până la pensie și nu se știe ce vremuri vor veni. Sau este prea târziu? Trebuie să caut mai multe informații despre genul asta de asigurări, recunosc că nu știu prea mare lucru. Nici asigurare de boală nu am vrut să îmi fac, am considerat că atâta timp cât dau bani la asigurările de sănătate obligatorii, chiar nu am de ce să îmi fac griji. Dar după cum merge treaba în țara noastră, mă refer acum strict la sistemul sanitar, nu prea mă mai încântă ideea să mă bazez strict pe contribuția obligatorie la asigurările de sănătate.

Dar să revin la asigurarea de sănătate. De ce ar fi bine să intru și eu în rândul lumii și să fac pasul decisiv? În primul rând asigurarea de sănătate nu înseamnă strict ceva de genul ” Tu mori, noi dăm banii”. Mai în glumă, mai în serios, cam așa gândeam eu până acum. Asigurarea de viață chiar este un tip de asigurare mult mai complex. De ce?

  • pot alege tipul de asigurare de viață: pentru sprijinul copiilor, pentru viață cu sau fără acumulare de capital
  • am posibilitatea de a gestiona liber clauzele asigurării și implicit suma pe care doresc să o investesc
  • suma este plătibilă beneficiarului la producerea evenimentului asigurat – boală, deces, începerea sau terminarea studiilor
  • banii pot fi considerați o investiție pe termen lung
  • dețin controlul, adică am posibilitatea să administrez periodic asigurarea, să modific clauzele și condițiile de asigurare

Toate ca toate, dar cred că să ai o asigurare de viață nu mai este un moft, ci o necesitate. Tot mai mulți oameni consideră că asigurarea de viață este un mod eficient de a le satisface nevoia de securitate, și de ce nu, o investiție pe termen lung foarte eficientă.

Vrei o asigurare de viata? Nu știi despre ce este vorba, nu ai idee cum să procedezi, sau la cine să aplelezi? Internetul este plin de informații despre genul acesta de asigurări, dar ai nevoie de timp și răbdare că cauți, să citești și mai ales să discerni infomațiile și să alegi numai pe cele care îți sunt cu adevărat necesare și te pot ajuta. Dar dacă vrei cu adevărat să faci asta, să știi că efortul depus de tine va fi unul minor în comparațiie cu rezultatele, sau mai bine zis, cu beneficiile pe care le vei avea de pe urma unei asigurări de sănătate.

asigurare online

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.