Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Campanii / Trabucul – o experiență nouă pentru mine

Trabucul – o experiență nouă pentru mine

Sunt o fumătoare înrăită și recunosc faptul ca uneori fumez mai mult decât ar trebui. Nu cu mult timp în urmă am descoperit însă ceva mai interesant decât țigările cu care eram obișnuită – trabucurile. Aveam prieteni care își cumpărau de pe el-unico-shop.ro trabucuri Cohiba, Montecristo, H.Upmann sau alte firme, însă nu m-am gândit că mi-ar putea plăcea și mie. Într-o zi însă, m-am gândit să încerc ceva nou. Auzisem de mult timp că renumiții cubanezi au scos pe piață trabucuri pentru femei și eram chiar curioasă cum sunt. Zis și facut – mi-am anunțat prietenii care obișnuiau să fumeze trabuc și în urmatoarea seară ne-am întâlnit pentru a fuma împreună.

Recunosc faptul că pentru mine a fost o experiență interesantă, o experiență pe care o repet cam o dată pe lună. Îmi place faptul că trabucul mă face să mă simt într-un fel…nu știu cum să descriu exact, însa mă simt ca o femeie din trecut, o femeie cu un status social important, o femeie cu influență, care are tot ceea ce își dorește. Îmi place ca pentru o oră să mă simt în altă epocă. Trabucul mă ajuta să simt asta.

Ceea ce îmi place la trabuc e faptul ca nu e ca o țigară normală pe care o scoți din pachet și o fumezi. Trabucul se alege cu grijă, se analizează pentru a nu avea defecte, se taie la capete, se aprinde cu un chibrit mai mare și se fumează zeci de minute. Când vreau sa fumez trabuc, știu că trebuie să îmi iau o oră liberă. Îmi aleg un loc liniștit și relaxant, o carte bună și o bautură portivită și sunt doar eu cu mine.

La început fumam trabuc doar cu prietenii,  dar mai nou îmi place ca momentele mele de liniște, momentele în care petrec timpul cu mine însămi să fie în compania unui trabuc bun. Ultimul trabuc pe care l-am fumat a fost ieri. M-am relaxat timp de mai bine de o oră într-un hamac, la umbră, citind o carte bună și savurând o cafea bună.

Femeile în general se feresc de trabucuri. Și eu am făcut la fel, dar asta până cand am încercat o astfel de experiență.

Fiecare avem anumite vicii. Mie imi place să am vicii care merită cu adevarat. Și trabucurile, din punctul meu de vedere merită fumate, dar nu foarte des.

Tu când ai fumat ultimul trabuc?

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.