Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Blogal initiative / A început Marea Răcoreală

A început Marea Răcoreală

Dacă m-ar pune cineva să aleg între o ceașcă de cafea și una de ceai, nu contează de care, clasic la pliculețe sau Ice Tea cu gheață, inevitabil aș alege cafeaua. Recunosc, sunt băutoare înrăită de cafea, nu pot să încep ziua fără băutura asta. Poate va veni o zi cînd voi renunța la cafea și țigări, dar cine știe când se va întâmpla și minunea asta. Despre ceai ce să zic, recunosc că nu am prea băut, nici fierbine și nici rece. Dacă nu am cafea, beau Coca Cola. Dar de o săptămână am hotărât să nu mai beau nici un fel de suc acidulat, deci nici cola, deși îmi place la nebunie, dar beau prea multă și nu e bine.

Și ca să compensez cumva lipsa aportului de lichide, mai ales în perioada asta de caniculă, mi-am zis că e mai bine să îmi fac ceai și să îl beau rece și fără zahăr, ca să mă răcoresc.

Adevărul este că neobișnuită fiind să beau ceai, gândul îmi stă tot la Coca Cola și mă abțin cu greu ca atunci când merg la cumpărături să nu pun în coș și o sticlă cu eticheta roșie. Dar încerc, cu toate că e greu. Le-am zis și băieților să nu mai cumpere coca cola, dar se mai întâmplă să vină acasă cu o sticlă mare de suc. Și credeți-mă, tentația e mare!

Dar să revin la ceai. Am scotocit prin sertar și am găsit o cutie cu ceai de fructe și o cutie cu ceai verde pe care am cumpărat-o in urmă cu ceva timp cu gândul că ar fi cazul să încep o cură de slăbire drastică. Nu am ales ceaiul de fructe, deși poate e mai bun la gust. Mi-am făcut ceai verde și chiar e bun asortat cu puțină lămâie, gheață și fără zahăr.

Eu, marea băutoare de cafea și coca-cola scriu articolul acesta cu paharul de ceai rece lângă mine și paradoxal, mă simt bine. Acum mă gândesc că ar fi bine să încerc și altceva, mai precis un sortiment de ceai din colecția Ice Tea by Arta Ceaiului. Și chiar am de unde alege. Cred că pentru început aș încerca Indian Summer (ceai cu fructe de pădure și prune). Nu știu ce gust are, nu am mai băut, dar sunt curioasă.

Și Juicy Raspberry (Ceai alb Shou Mei, ceai verde Ceylon, Sencha, stafide, coacăze rosii , aromă, zmeură) mi se pare interesent, chiar mi-aș dori să încerc, deoarece printre altele, are și efect energizant garantat. De fapt, toată vara aș avea timp să încerc mai multe sortimente, nu? Marea răcoreală a început!

 

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.