Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Recomand / Nu vreau să mai trăiesc coşmarul unei veri fără aer condiţionat

Nu vreau să mai trăiesc coşmarul unei veri fără aer condiţionat

Verile sunt acum mult mai călduroase înainte şi căldura pare a fi din ce în ce mai greu de sportat. Mi-am cumpărat de curând un aparat aer conditionat Samsung din magazinul online Rombiz şi de atunci bucur de cel mai bun confort în locuinţa mea pe timpul verii. Eu una, chiar nu vreau mai trăiesc coşmarul unei veri fără aer condiţionat. Şi când spun coşmar, chiar nu exagerez. Prima dată mi-am instalat un aparat de aer condiţionat în urmă cu 2 ani, dar până atunci a fost de-a dreptul groaznic. Seara aşezăm în pat şi foiam ore întregi până când adormeam.

Eram extrem de obosită şi nopţi la rând dormeam doar 2-3 ore pe noapte. A două zi eram un zombi până pe la prânzcând începeam cât de cât îmi revin. Terminăm munca, întorceam acasă şi o luăm de la capăt. Week-end-urile erau insuportabile. Stăteam mai mult în casă şi chiar nu aveam confortul dorit. Voiam pornesc laptopul văd un film, iarăşi nu mai puteam de cât era de cald. Voiam  citesc, treceau câteva minunte şi iarăşi nu mai puteam din cauza căldurii. De gătit, nici nu vreau mai spun. Ieşeam din bucătărie, unde era extrem de cald, intrăm însufragerie sau dormitor, iarăşi la căldură.

Întruna din zile mi-am zis astfel chiar nu mai rezist. Aveam o stare de disconfort continuă şi zilele mele treceau tot mai greu. În mai puţin de o săptămâna aerul condiţionat era ales, cumpărat, instalat şi în perfectă stare de funcţionare. De atunci nu mai am un astfel de disconfort. Recomand oricui doreşte se bucure de vara un aparat de aer condiţionat. E inuman trăieşti într-o căldură greu de suportat.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.