Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Avantajele unui credit rapid de la Telecredit

Avantajele unui credit rapid de la Telecredit

Atunci când ai nevoie de o sumă de bani, ai două posibilități: credit la o bancă sau credit la o instituție nebancara. Tot mai mulți români optează pentru a două variantă, mai ales dacă e vorba de sume de bani mai mici. Telecredit este o astfel de instituție la care apelează o mulțime de oameni aflați într-un impas financiar. Clienții noi pot împrumuta sume până în 500 lei, iar cei vechi până în 1500 lei.  Motivele pentru care oamenii preferă instituțiile financiare nebancare sunt mai multe. Pe câteva ți le vom spune în cele ce urmează:

  • Rapiditatea cu care sunt primiți banii

Marele avantaj al creditelor nebancare constă în faptul că banii intră în posesia ta rapid. La Telecredit, de exemplu, ai nevoie în mod obligatoriu de un cont bancar și după ce ai solictat creditul și ai trimis actele necesare, poți primi chiar și în aceeași zi un imprumut rapid. Nu trebuie să mai aștepți zile întregi, poate chiar luni, ca la bănci.

  • Procedura simplă

Procedura de acordare a creditelor este una foarte simplă. Dacă de exemplu ai nevoie de un credit nevoi personale, intri pe telecredit.ro, îți creezi cont, îți treci datele, încarci documentele necesare și în cel mai scurt timp vei primi un mesaj în care vei fi informat/a de faptul că ți-a fost aprobat creditul și banii vor fi virați în contul tău. Nu e că la bănci când trebuie să mergi zi de zi cu tot felul de acte.

  • Credit cu buletinul

Creditele sunt acordate foarte rapid. Ai nevoie doar de buletin și după caz adeverina de salariu sau cupon de pensie. E și normal să se ceară un minim de documente, chiar dacă este un imprumut fara garantii. La urmă urmei, trebuie să și înapoiezi sumă primită, plus dobândă aferentă. Documentele necesare trebuie scanate și încărcate pe site.

  • Achitarea creditului se face simplu

Pentru a înapoia banii împrumutați, ceea ce trebuie să faci este să asiguri sumă aferentă în cont în fiecare luna, la data stabilită.Creditele rapide sunt o soluție pentru multe persoane. Ele te pot scoate imediat dintr-un impas financiar. Nu trebuie să te mai împrumuți la rude și prieteni până îți vine salariul, deoarece Telecredit îți stă la dispoziție pentru un imprumut rapid. Ai însă în vedere faptul că banii trebuie înapoiați până la sfârșitul lunii și vezi cum îți administrezi cheltuielile astfel încât să achiți cu bine creditul. Gândește atent/ă fiecare pas.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.