Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Simplu, elegant și rafinat

Simplu, elegant și rafinat

Noaptea venise mai repede decât se așteptase și încă nu ajunsese acasă. Cu toate că se grăbise să rezolve toate problemele, totuși nu reușise să facă totul în timp util. Era supărată că nu se organizase mai bine și că nu ținuse seama de priorități, așa cum își planificase de dimineață. Mergea cu pași repezi prin ploaia rece ce începuse să cadă nu cu puțin timp în urmă. Era nerăbdătoare să ajungă cât mai repede acasă pentru că își făcea griji că nu va avea timp suficient să se pregătească pentru petrecerea fratelui ei mai mic. Totuși era bucuroasă că reușise să cumpere cadoul perfect pentru el și spera din toată inima că va fi pe placul lui și nu va strâmba din nas când îl va deschide.

Totuși era bucuroasă că reușise să cumpere cadoul perfect pentru el și spera din toată inima că va fi pe placul lui și nu va strâmba din nas când îl va deschide. Fiind cel mai mic dintre frați întotdeauna a fost răsfățat de de părinți și de ea, sora mai mare. Chiar și acum, ajuns la vârsta maturității, cu greu reușea cineva să îi facă pe plac. Cu toate acestea, ea îi iubea foarte mult și încerca pe cât posibil să țină seama de ceea ce își dorea el, ceea ce nu era tocmai ușor. Din această cauză i-a fost foarte greu să se hotărască ce cadou să îi facă, A început căutările prin magazinele din oraș cu multe zile înainte dar nu a găsit nimic deosebit. Vroia să îi cumpere ceva frumos și interesant și, de ce nu, util, dar oferta magazinelor tradiționale era foarte săracă. A renunțat să mai colinde prin oraș și s-a hotărât să caute cadoul perfect pe internet, unde știa că putea găsi orice dorește, la un preț convenabil.

Atenția i-a fost atrasă de OnlineBijoux care este un magazin de bijuterii online cu produse la foarte frumoase la îndemâna oricui și de o diversitate foarte mare. Cu toate că în acest magazin oferta principală este orientată pe bijuterii argint și bijuterii placate cu aur, i-a făcut mare plăcere să studieze majoritatea produselor, în special cele destinate bărbaților. Până la urmă s-a hotărât să comande ceasul quartz Jemis cu mecanism japonez Seiko Epson și curea din piele neagră: simplu, frumos, elegant. Mulțumită de alegerea făcută, a mai cumpărat ceva, numai pentru sufletul ei. A intrat la categoria inele argint și a comandat un inel argint rodiat 925, design italian, cu pietre zirconia albe.

Sunt totuși curioasă ce reacție va avea frățiorul prietenei mele la vederea ceasului și a brățării de argint și sper că nu va mai strâmba din nas așa cum face de obicei, chiar dacă în sinea lui este mulțumit de cadourile pe care le primește. Nici nu ar avea de ce să facă la fel și de data aceasta pentru că ceasul este elegant iar cureaua neagră de piele îi oferă o notă aparte, de eleganță și bun gust. Simplitate, eleganță și rafinament!

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.