Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Importanța serviciilor de salubrizare

Importanța serviciilor de salubrizare

Există în toată țara firme care oferă servicii de salubrizare. Am aflat mai multe amănunte în legătură cu acest gen de prestări servicii după ce am accesat site www.vidanjari-desfundari-salubritate.ro. Socieatatea comercială S.C. DINSTEF COM S.R.L. cu sediul în București este o firmă cu capital social integral românesc și este cunoscută pe piața din România pentru serviciile calitative pe care le oferă. Gradul de competență profesională a angajaților firmei, precum și devotamentul acestora pentru munca depusă a dus de-a lungul anilor la aprecierea și încrederea clienților.

  • servicii de vidanjare
  • desfundări și curățări canale
  • spălări piscine
  • stropire spații verzi
  • spălare spații și incinte betonate
  • denisipări
  • decolmarări

Serviciile oferite se adresează în special firmelor și persoanelor fizice din București și împrejurimi, dar la cerere se pot face deplasări și în alte județe din țară. Firma are utilaje cu capacitate puternică ce pot reține pâna la 16 mc de apă reziduală. Parcul auto este format din autoutilitare marca IVECO – model EUROCARGO, sigure și eficiente, potrivite activităților firmei în mediul urban și rural.

Suntem orientați către nevoile clientului și garantam profesionalism și promptitudine în rezolvarea oricăror situații legate de vidanjari, desfundări și salubritate. Avem ca obiective principale eliminarea deșeurilor și apelor uzate, curățare și spălare specializată, vidanjare și desfundare canale la nivel calitativ superior, prin autoutilitare moderne și personal bine instruit și specializat.

Personalul este dinamic, flexibil și bine organizat, iar datorită acestui fapt serviciile sunt executate rapid și eficient. Serciciile de calitate au dus la foarte multe colaborări finalizate cu succes. Clienții sunt mulțumiți și rămân fideli mult timp firmei și implicit serviciilor oferite de aceasta.

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.