Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / A second chance

A second chance

e-ringPovestea lor nu este una ieșită din comun, ba chiar pot spune că este una destul de banală. Erau tineri și plini de viață când s-au cunoscut. Cu fiecare zi care trecea iubirea lor era din ce în ce mai mare și chiar erau fericiți. Nimeni și nimic nu putea să stea în calea iubirii lor. Erau încrezători în forțele lor și se gândeau la viitorul lor împreună. Totul a fost frumos până când într-o zi când el s-a hotărât să plece de lângă ea, cât mai departe. Nu mai credea în iubirea lor și nu îl mai ținea nimic legat de ea. Dar după ani lungi de căutări și-a dat seama că nu a reușit să găsească marea iubire, pentru că nu o căuta unde trebuia și s-a hotărât să se întoarcă la ea și să-i ceară iertare.

Cu toate că lui i-ar fi plăcut ca totul să fie cât mai simplu și datorită cuvintelor alese cu grijă să fie imediat iertat, îi era frică că nu va putea spune nimic din cauza emoției revederii. Și îi mai era teamă de reacția și de cuvintele nespuse ce le-ar putea citi în privirea ei tristă. Pentru a fi sigur că îl va ierta și îl va primi din nou în viața ei, el i-a cumpărat o bijuterie frumoasă de pe www.e-ring.ro, un inel de logodnă din aur alb cu diamante și safire.

Dorea din toată inima ca ei să îi placă delicata bijuterie oferită din toată inima drept simbol al prețuirii și admirației lui față de ea. Era un semn de pace neprețuit pe care îl oferea din toată inima, cu rugămintea de a accepta un nou început alături de el și să accepte să îi fie soție. Dorea ca ea să îi acorde a doua șansă pentru a îndrepta răul făcut și pentru a fi din nou fericiți. Nu va uita niciodată uimirea și încântarea din ochii ei la vederea delicatei bijuterii. Chiar dacă nu l-ar fi iertat el tot ar fi fost fericit pentru că a reușit să îi dăruiască ceva deosebit cu semnificații aparte.

logodna

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.