Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / IT&C / Cum poți crește autonomia bateriei la tabletă

Cum poți crește autonomia bateriei la tabletă

rombizPe piaţa de profil există o mulţime de tablete, de la o foarte multe de firme cunoscute. Unii utilizartori preferă tablete Asus, alţii Lenovo, alţii Samsung sau Apple. Alegerile fiecăruia se fac în funcţie de caracteristicile care primează cel mai mult pentru fiecare persoană în parte. De multe ori, în alegerea tabletei contează foarte mult automomia și durata de viață a bateriei. Însă aceasta nu va ţine niciodată prea mult dacă nu este protejată. Dacă întradevăr vrei să creşti autonomia bateriei la tabletă ta, trebuie să ai în vedere sfaturile pe care ţi le dăm în cele ce urmează:

  • Un prim lucru pe care l-ai putea face ar fi acela de a regla luminozitatea astfel încât aceasta să fie cât mai mică. Display-ul tabletelor este destul de mare, fapt pentru care se poate consumă multă baterie. Reglează-ţi luminozitatea tabletei în funcţie de lumina naturală şi nu o folosi la o luminozitate mai mare decât ai nevoie.
  • Ne-am obişnuit să fim în permanentă pe internet. Însă, dacă nu folosim internetul indicat ar fi să optim Wi-Fi-ul sau 3G-ul/4G-ul. Astfel îţi poţi salva mult din baterie.
  • Trebuie să ai în vedere faptul că nu foloseşti în permanentă GPS-ul sau Bluetooth-ul, fapt pentru care acestea trebuie oprite când nu sunt folosite.
  • Dacă vrei să prelungeşti durata de viaţă a bateriei, evita să foloseşti tableta la temperaturi extreme, fie că vorbim de ger, fie că vorbim de caniculă. Temperaturile extreme pot afecta mai mult decât ai crede.
  • La o tabletă chiar nu sunt atât de importante vibraţiile. Însă, dacă le foloseşti, ele consumă mult din baterie. Aşadar, pentru un consum de baterie cât mai mic, dezactivează vibraţiile.
  • Nu uita de faptul că aplicaţiile pe care nu le foloseşti trebuie închise, trebuie setat timpul în care tabletă intră în stand by astfel încât acesta să fie cât mai scurt şi trebuie să eviţi folositea live wallpaper-urilor.

Ţine cont de aceste staturi şi bateria la tabletă va ţine mult mai mult. Dacă vrei să îţi cumperi o tabletă cu o baterie bună, care are o autonomie și odurată de viață mare, intră pe rombiz.ro şi vezi ofertele disponibile.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.