Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Povetea lui Halo Ring

Povetea lui Halo Ring

RINGNumele meu este Halo Ring și sunt un inlel de logodnă din aur alb cu piatra principală din diamant negru ce este înconjurată de mai multe diamante mici, strălucitoare. De un an de zile locuiesc în caseta stăpânei mele, înconjurat de multe bijuterii de toate felurile. Adevărul este că spațiul este insuficient, ori noi suntem prea multe, ori caseta este prea mică. Eu mi-aș dori să am un loc numai al meu, ca să nu mai fiu nevoit să suport prezența celorlalte bijuterii, multe inferioare mie din toate punctele de vedere. Îmi este dor cutiuța roșie în care am locuit în primele trei luni după ce am fost cumpărat de pe www.e-ring.ro de către iubitul stăpânei mele.

A fost o perioadă frumoasă și am avut parte de multe bucurii. În fiecare zi vedeam lumina soarelui pentru că eram bijuteria ei favorită și mă purta tot timpul, indiferent de ocazie: la birou, la restaurant, la film, chiar și la ștrand. Îmi aduc aminte cu plăcere de acele momente fericite din viața mea cu toate că am avut parte și de un episod neplăcut pe care aș vrea să îl uit, dar nu pot. Dar să vă povestesc cum a fost…

Acum știu că nu trebuia să mă bucur atunci când am aflat că voi avea ocazia să merg la plajă, dar nu bănuiam ce mă așteaptă. În ziua aceea am suferit îngrozitor din cauza soarelui arzător, dar și a privirilor ciudate și întrebătoare pe care mi le aruncau oamenii. Când am auzit că stăpâna mea a fost numită pițipoancă de două doamne în etate am început să ard de rușine și speram din tot sufletul ca ea să simtă durerea mea și să mă scoată de pe deget. Dar nu am avut nici o șansă, cu toate că i-am făcut o dungă roșie sperând astfel să îi atrag atenția. Poate nu am fost eu vinovat, ci colierul mare și negru, sau poate cerceii cu perle albe? Nu înțeleg nici în ziua de azi de ce a vrut să mă poarte atunci.  Nu mă supăram dacă uita de mine și mă lasa acasă.

Dar acum nu mai contează, totul a trecut ca un vis și ea a uitat de mine. Nu mai sunt vedetă printre bijuteriile din casetă și de câteva luni de zile nu am mai văzut lumina zilei. Bănuiesc că ea mă urăște și că simpla mea vedere îi face rău, cu toate că eu nu am supărat-o cu nimic. Cu timpul m-am resemnat și am încercat să devin un fin observator al obiceiurilor stăpânei mele, mai ales în ceea ce privește felul cum asortează bijuteriile între ele, dar și cu îmbrăcămintea. Cu părere de rău trebuie să vă spun că are multe lacune la capitolul acesta și din păcate eu nu o pot pot ajuta.

ering

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.