Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / O petrecere de neuitat

O petrecere de neuitat

infinity eventsÎți dorești să organizezi o petrecere pentru copilul tău cu ocazia botezului sau tăierii moțului? La prima vedere pare simplu, nu? Trebuie să închiriezi o sală pentru petrecere, să alegi meniul, să te interesezi de muzică, animatori sau ursitoare, să angajezi un fotograf profesionist, să trimiți invitații…Când începi să te gândești la câte ai de făcut și cât ai de căutat și de umblat, entuziasmul de la început începe să dispară puțin câte puțin și nu e bine. În definitiv tu trebuie să ai grijă ca totul să fie organizat așa cum trebuie pentru ca petrecerea să fie una reușită și de neuitat, dar realizezi că nu o să ai timp să te ocupi de toate, chiar dacă la început ai avut imresia că va fi ușor.

Sfatul meu este ceri ajutorul profesioniștilor de la www.infinityevents.ro care se ocupă cu așa ceva, adică organizează petreceri pentru botez, tăierea moțului sau onomastici pentru copii. Ei se vor ocupa de organizarea petrecerii pentru copilul dumneavoastră, dar și de buna dispiziție.

IMG_9318

Ai de ales dintr-o gamă largă de personaje din basme sau desene animare: prințese, zâne, iepurași, Moș Crăciun, clovni, vrăjitoare, spiriduși, ursitoare și crăciunițe care vor însufleți petrecerea și o vor face de neuitat. Tot cei de la Infinity Events se vor ocupa de decorațiuni (baloane colorate și confetti) și vor avea grijă ca albumul foto să cuprindă cele mai vesele momente de la petrecere.

Clienții noștri se înmulțesc de la o zi la alta și ne răman fideli pentru că îi tratăm ca adevarați „parteneri” și pentru că fiind clientul nostru fidel ai o gramadă de beneficii.

Infinity Events animează petrecerile cu spectacole pentru copii, piese de teatru sau spectacole karaoke, animatorii sunt veseli și au costume colorate, iar decorațiunile cu baloane modelate (lebede, flori, săbii, animale) întregesc atmosfera și aduc zâmbetul pe buze copiilor și părinților de la petrecere.

Experiența acumulată de-a lungul timpului și numarul mare de clienți, persoane VIP sau persoane fizice ne recomandă cu caldură pentru cele mai reușite petreceri de botez, spectacole de teatru și showri de neuitat.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.