Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Ce jocuri de societate pot juca împreună cu prietenii

Ce jocuri de societate pot juca împreună cu prietenii

jocuriCând auzim de jocuri ne gândim prima dată la jocurile online sau la jocurile pe care le putem juca pe un dipozitiv electronic modern. Cu toate acestea, încă sunt persoane care se bucură de jocurile offline, de jocurile pe care le pot juca împreună cu prietenii reali, nu virtuali. Există jocuride strategie, jocuri de noroc, jocuri de tactică sau jocuri de dexteritate și acțiunea acestora se desfășoară pe o tablă. În afară de faptul că jocurile de societate sunt o modalitate excelentă de a petrece timpul într-un mod plăcut cu prietenii, acestea ne stimulează creativitatea și ajută la dezvoltarea ailităților strategice.

În vele ce urmează vorbim de câteva din aceste jocuri:

  • Catan

Un joc interesant este jocul de Catan. Coloniştii din Catan este un joc de care nu te poţi plictisi. Jocul clasic poate fi jucat în 3 sau 4 jucători şi durează în medie 75 de minute. Jocul de Catan este unul dintre cele mai populare jocuri de societate. Regulile sunt simple. Ceea ce ai de făcut este să îţi construieşti cât mai multe drumuri şi aşezări, să faci fel de fel de schimburi pentru a ajunge la numărul de 10 puncte. Prima persoană care acumulează 10 puncte câştigă jocul. Este un joc frumos, un joc ce îţi pune mintea la contribuţie şi o frumoasă modalitate de a-ţi petrece timpul liber.

  • Monopoly

Un alt joc de societate adesea jucat este jocul de Monopoly, care este fascinant. Jucătorii trebuie să facă fel şi fel de tranzacţii imobiliare, trebuie să cumpere proprietăţi, să construiască hoteluri şi case. Jocul este câştigat de jucătorul care reuşeşte să deţină tot oraşul. Te poţi distra pe cinste cu prietenii jucând acest joc.

Rummy

Jocul de Rummy este un alt joc îndrăgit de cei care vor să petreacă un timp plăcut împreună. Jocul este format din 106 piese de 4 culori şi 4 table de joc. Durata jocului poate varia în funcţie de tipul de joc şi numărul de jucători.

Aceste jocuri ar trebui jucate cât mai des. Ele fac oamenii să se împrietenească mai mult şi să se distreze într-un mod plăcut. Joacă şi tu jocurile de societate.

catan

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.