Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Campanii / Bijuteriile fac minuni

Bijuteriile fac minuni

bijuterieZiua de 8 Martie este una specială pentru femei și este sărbătorită în toată lumea. Și cum în această zi toate femeile primesc flori și cadouri din partea celor apropiați și în mod special de la bărbați, cred că ar trebui să se numească ziua bărbaților generoși. Da, este o glumă, dar cred că pe undeva se ascunde și o mică parte de adevăr deoarece aceștia sunt nevoiți să cheltuiască o mică avere în această zi în care femeia este, sau ar trebui să fie, adulată, prețuită și iubită. Gândiți-vă numai cât trebuie să cheltuiască pe flori și cadouri pentru soție, amantă, mamă sau, de ce nu, colege.

Unii nu înțeleg, sau pur și simplu nu vor să înțeleagă, de ce trebuie să se prezinte cu flori și cadouri la majoritatea femeilor din viața lor, pentru că se știe foarte bine că tot timpul sunt la dispoziția lor, săritori și binevoitori, la orice oră din zi sau din noapte. Păi nu ei sunt cei care fac cumpărăturile, bat covoarele, duc gunoiul, conduc mașina, schimbă becurile și repară chiuveta sau computerul? De ce trebuie să mai cumpere și flori sau cadouri? Și dacă mai adăugăm în această listă și ce trebuie să facă pentru colegele de birou neîndemânatice și nevolnice care tot timpul îi roagă cu zâmbetul pe buze să le ajute când se blochează imprimanta, o ia razna computerul sau vor să își mute biroul, este un adevărat dezastru. Cu toate aceste sacrificii din partea lor, de ce trebuie să le mai cumpere flori sau cadouri? Asta nu înseamnă că sunt egoiste și vor prea multe fără să ofere nimic în schimb, Sau aproape nimic, sau prea puțin, sau nu destul de mult…?

cadouri ziua femeii

Există și bărbați care nu gândesc așa și cărora le face o mare plăcere să ofere flori și cadouri femeilor speciale din viața lor, de ce să nu recunoaștem. Noi, femeile, avem nevoie de multă afecțiune și dragoste dar și de respect și recunoștință. Un zâmbet, o floare și o vorbă frumoasă spusă din toată inima fac minuni și încălzesc inima oricărei femei și înlătură orice urmă de tristețe. Și dacă floarea este însoțită de un cadou special, atunci bucuria este și mai mare. În definitiv de ce nu ar fi așa? Adevărul este că ne face o deosebită plăcere să primim cadouri în orice zi a anului și dacă se poate bijuterii, dar nu de orice fel. Acestea trebuie să fie frumoase și să aibă un design deosebit.

kolok.ro-inel-oriental-din-argintDe exemplu mie îmi plac foarte mult bijuteriile din argint pentru că sunt deosebite și au un farmec aparte. Acest metal este folosit din cele mai vechi timpuri pentru confecționarea bijuteriilor și cu toate că nu este la fel de valoros precum aurul, din el se pot face bijuterii deosebite care au modele atractive. Argintul și pietrele prețioase se îmbină perfect și dau naștere unor bijuterii aparte. Îmi place foarte mult acest inel oriental decorat cu două pietre picătură de inox, confecționat din argint 925. Acest număr este important și trebuie să ținem seama de el atunci când achiziționăm o bijuterie din argint pentru că el reprezintă standardul de calitate. Din argintul pur nu se pot confecționa bijuterii pentru că acesta este moale și maleabil. Pentru a-i crește rezistența acesta trebuie aliat cu alte metale. Cea mai cunoscută combinație de acest gen 9 argint 925) este amestecul obținut din 92,5% argint și 7,5% cupru. Acest aliaj reprezintă cel mai înalt standard de calitate și la achiziționarea oricărei bijuterii este bine să se țină seama de acest aspect important.

Trecând peste detaliile tehnice și revenind la subiectul principal, adică ziua de 8 martie și cadouri, ce pot să mai adaug? Nu pot spune că aștept cu nerăbdare această zi dar nici nu afirm că pentru mine este o zi obișnuită, la fel ca oricare alta. În definitiv este Ziua Internațională a Femeii și trebuie tratată așa cum se cuvine cu o cină romantică, o floare și un cadou.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.