Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Sfaturi pentru pariorii amatori

Sfaturi pentru pariorii amatori

pariuPariurile sportive sunt o sursă de venit pentru multe persoane. Dar ca să faci cu adevarat bani din pariuri, trebuie să joci ca un profesionist, nu ca un amator. Foarte multe persoane joacă pariuri live pe telefon si tableta sau pe alte dispozitive moderne. Dacă esti un împătimit al pariurilor, pur si simplu nu te poți abține și joci cât mai mult. Pariorii încearca să câștige, să-și crească șansele de câștig și să prindă cele mai bune ponturi. Ca parior trebuie să fii conștient de faptul că nici un pont nu e sigur în proporție de 100%. Dacă vrei de exemplu să afli câteva ponturi pentru pariuri azi, poți intra pe Pariurix.com. Ponturile sunt pronosticuri date de pariorii profesioniști.

Și tu poți fi un profesionist. Astfel faci pariuri live pe telefon si tableta fară a mai da banii și pe ponturi. Dacă vrei să fii un profesionist, trebuie să ai în vedere o serie de aspecte pe care ți le vom prezenta în cele ce urmează:

  • Informează-te

Trebuie să fii conștient de faptul că nu poți paria pur și simplu, așa după cum îti vine ție, din moment ce vrei să castigi un anumit meci. Cel mai indicat ar fi să te documentezi serios înainte de a paria. Dacă pariezi de exemplu pe o echipă, trebuie să îi studiezi bine jocul și din meciurile anterioare. Trebuie să știi cum joacă jucatorii și care sunt cei mai buni. Dacă pariezi pe un sport care are un singur jucător, cum e tenisul la individual, trebuie la fel să știi foarte bine modul în care joacă jucătorul respectiv. Tot în etapa de documentare intră și informațiile legate de echipă sau jucatorul advers. Trebuie să știi bine și echipa adversă pentru a aproxima cât mai bine rezultatele. Așadar, studiază ambele echipe, ambii jucatori. În același timp, trebuie să știi foarte bine regulile jocului. Nu paria niciodată pe un sport dacă nu cunosti bine regulile. Însa, dacă te informezi, totul poate fi așa cum ți-ai dorit.

  • Pariază un singur meci pe bilet

Trebuie să știi că profesioniștii nu pariază o mulțime de meciuri pe bilet. Nu, ei pariază cât mai puține meciuri pe bilet, deoarece astfel șansele de câstig sunt mai mari. Depinde acum și de echipele care joacă in ziua respectivă, dar și de suma pe care o pariezi. Mulți se plâng de faptul că nu reușesc să caștige, însă fac marea greșeală de a paria mai multe meciuri pe un bilet. Indicat ar fi să pariezi un singur meci pe un bilet. Ține cont de acest aspect.

  • Ai o evidență clară a banilor caștigați și pierduți

Când vine vorba de pariuri, managementul banilor joacă un rol deosebit de important. Trebuie să ai totul foarte clar în vedere, trebuie să stii exact cât ai pierdut, cât ai caștigat. Nu trebuie să te întinzi mai mult decat îti poți permite. Cel mai bine ar fi să îti stabilești clar sumele pe care vrei să le bagi la pariuri și să nu risipești bani în mod inutil.

  • Oprește-te la timp

Cea mai mare problemă a celor care pariază e faptul că nu știu când să se oprească sau nu pot să se oprească. Dacă vezi că pierzi pariu după pariu, în mod categoric ceva nu e în regulă. Trebuie să știi când să te oprești sau trebuie să știi să schimbi strategia la timp. Poti pierde din doua motive: ghinion și strategie proastă. Dacă ai ghinion, poți tu să ai cea mai bună strategie, că tot pierzi. În astfel de cazuri cel mai bine e să renunți. În privința strategiei, dacă ești de părere că nu funcționează așa cum ar trebui, schimb-o. Analizează bine modul în care pariezi și vezi clar ce nu merge.

  • Tine cont de faptul că nici un pariu nu are șanse de castig de 100%

În pariuri trebuie să fii pregatit și să pierzi și să câștigi în absolut orice moment. Nu poți Ști scorul unui meci în proportie de 100%. Așa e mereu și asa va fi tot timpul. Așadar trebuie să ai clar în minte acest lucru. Poți tu să cumperi cele mai bune ponturi pariuri pentru azi sau pentru oricare altă zi, dar nu o să ai ciciodată siguranța unui câstig în proporție de 100%.

  • Gandește rational când joacă echipa favorită

Dacă tocmai urmează un meci în care va juca echipa ta favorită, cel mai bine ar fi să te bucuri de meci şi să eviţi să pariezi. Însă, cum nu se întâmplă aşa în realitate, gândeşte măcar raţional. Dacă de exemplu o echipa ca CFR Cluj joacă un meci cu Real Madrid, nu poţi paria pe CFR, fiind ferm convins că va învinge Realul. Cel mai bine gândeşti lucrurile raţional şi nu te laşi influenţat de faptul că va juca echipa ta favorită. E greu, însă, în cazul unei înfrângeri vei fi trist din două motive: echipa ta favorită a pierdut şi banii s-au dus pe „apa sâmbetei”.

Dacă vrei să fii un parior profesionist, ceea ce ai de făcut este să ţii cont de aspectele amintite mai sus: informează-te, pariază un singur meci pe bilet, ține o evidenţă clară a banilor câştigaţi şi pierduţi, opreşte-te la timp, ţine cont de faptul că nici un pariu nu are şanse de câştig de 100% şi gândeşte raţional când joacă echipa favorită.

Acestea sunt aspectele la care ne-am gândit noi astăzi, însă, profesioniştii ştiu că ele nu sunt totul, ci mai sunt şi altele pe care trebuie să le ai în vedere. Caută informaţii complete înainte de a paria şi nu te băga în astfel de jocuri dacă nu ştii să te controlezi şi să te opreşti la timp, deoarece din moment ce ai intrat în joc, greu mai ieşi.

Poţi paria atât la agenţiile de pariuri offline, cât şi la cele online pe care le găseşti pe tot felul de site-uri cunoscute în lumea pariorilor profesionişti, dar şi amatori.

Acum, depinde de tine ce fel de parior îţi doreşti să fii.

unibet

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.