Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Lenovo K3 Note Dual Sim – Review

Lenovo K3 Note Dual Sim – Review

lenovo1Asiaticii de la Lenovo au reuşit să introducă pe piaţa telefoanelor mobile modele cu un impact din ce în ce mai puternic în rândul clienţilor pretenţioşi. Telefoane robuste, realizate din materiale rezistente, bine finisate, cu specificaţii de ultimă generaţie şi cu design care atrage privirile. Prin asta se laudă Lenovo şi cu asta reuşeşte să capete încrederea prin intermediul căreia lupta cu granzii Apple sau Samsung. Unul dintre telefoanele etalon ale celor de la Lenovo este, fără doar şi poate, Lenovo K3 Note Dual Sim.

Cu un display mare şi de bună calitate, cu o performanţă excelentă atunci când vorbim despre hardware şi cu o baterie generoasă, K3 Note nu trece neobservat. Este unul dintre telefoanele cu Android care păstrează echilibrul perfect între dotări, aspect şi evident, preţ.

Design minimalist, perfect pentru un utilizator modern

Designul Lenovo K3 Note este unul simplu, însă reuşeşte să magnetizeze orice utilizator care iubeşte culorile şi finisajele de bună calitate. Poţi descoperi un telefon uşor de ţinut în mână, în ciuda celor 5.5 inch, un plastic rezistent şi un ecran care face faţă cu brio micilor zgârieturi şi amprentelor.

În momentul în care este folosit, telefonul oferă o senzaţie plăcută şi nu da semnele unui telefon slab construit. Butoanele sunt poziţionate bine, sunt uşor de utilizat şi sunt eficiente. Vorbim, aşadar, despre un telefon eficient. Un lucru deosebit de plăcut la design este dat de culoarea carcasei, care poate fi aleasă în funcţie de personalitatea fiecăruia.

Ecran mare, perfect pentru jocuri, filme, programele office şi alte activităţi care îţi vor ocupa toată ziua

Ecranul lui K3 Note este uimitor pentru categoria de preţ din care face parte. Acesta are o dimensiune generoasă, de 5.5 inch, este un LCD IPS şi are rezoluţie de 1080 de pixeli. Acesta nu este doar mare şi oferă imagini HD, ci reuşeşte să o facă bine. Culorile sunt vii şi bine conturate iar luminozitatea este bună în aproape orice situaţie.

Performanţă care nu îţi încetineşte cu nimic activitatea, ba din contra

Nu putem spune că este cel mai performant telefon de pe piaţă, însă reuşeşte să acopere mai bine de 95 % din activităţile pe care le face oricine cu un telefon . Dispune de un procesor octa core de 64 de biţi de la MediaTek, care susţine aproape orice activitate, are 2 Gb Ram şi are un scor AntuTu uimitor.

Este un dispozitiv care face faţă mulţi taskingului, permite jocuri cu grafică bună şi prezintă cursivitate. Chiar şi capacitatea de stocare este generoasă, cea internă măsurând 16 GB. Dacă nu ajunge, aceasta poate să fie suplimentată cu uşurinţă cu încă 64 Gb.

Dual sim, cu o cameră puternică

Mai amintim de faptul că Lenovo K3 Note este, la fel că toate celelalte telefoane Lenovo (sau aproape toate), Dual Sim. Astfel, poţi să te bucuri de avantajele a două numere de telefon. Pe lângă asta, este un instrument perfect pentru captarea momentelor deosebite din viaţa ta, deoarece beneficiază de o cameră principală de 13 Mp, dar şi de una secundară de 5 Mp.

Ar mai fi de amintit că dispune de conexiune 4g, atât de populară în ultima vreme şi are un sistem de operare Android 5.0 Lollipop. Atât acest telefon, cât şi alte modele dual sim de la Lenovo, pot fi achiziţionate de aici la cel mai mic preţ.

lenovo k3 note dual sim octa core camera 13mp

Facebook Comments

About Mihaela

2 comments

  1. Bune produsele Lenovo, orice le-ai face.
    Au avut ei putere să cumpere IBM și nu s-au culcat pe-o ureche.
    Multe firme din china au început să scoată produse care se bat cu Iphope sau Samsung.
    Mi-am luat un Meizu MX5 de curând și sunt aproape mulțumit de el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.