Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Probleme frecvente la mașinile de spălat rufe

Probleme frecvente la mașinile de spălat rufe

masina de spalatDe cele mai multe ori, atunci când dorim să achiziționăm electrocasnice mari, încercăm să le cumpărăm de la firme cunoscute, în ideea că vor funcţiona pentru un timp mai îndelungat. Cu toate acestea, chiar si masinile Arctic se pot strica, în ciuda faptului că ai dat pe ele o mulţime de bani. La urma urmei e ceva normal. Nimic nu ţine veşnic. Însă, una e să ţi se strice maşina de spălat la 2 luni după ce ai cumpărat-o şi alta e să nu mai funcţioneze în parametri normali după 5-6 ani.

Indiferent de vechimea maşinii, deseori pot apărea tot felul de probleme care duc la defectarea maşinii de spălat. Vom vorbi în cele ce urmează de câteva dintre ele.

  • Prea mult detergent rămas în compatiment

Dacă în compartimentul maşinii tale rămâne detergent după ce s-a terminat spălarea, ar trebui să vezi ce anume nu este în regulă cu maşină ta. Acest lucru ar putea avea două mari cauze. O primă cauza ar putea fi faptul că s-a folosit prea mult detergent, iar a două cauza ar putea fi presiunea apei prea scăzută. Verifică aceste două aspecte şi problema ta se va rezolva cu uşurinţă.

  • Prea multă spumă

Dacă după ce s-a terminat procesul de spălare hainele tale încă au spumă, ar putea fi o problemă. De cele mai multe ori, cauza acestei probleme este folosirea detergentului în cantităţi nepotrivite sau folosirea unui detergent nepotrivit.

  • Maşina nu porneşte

Dacă masina de spalat nu porneşte, ar putea fi o problemă destul de gravă. În primul rând verifică alimentarea şi vezi dacă maşina este conectată la sursă de curent.

După ce ai verificat alimentarea, încearcă din nou să o porneşti. Dacă tot nu merge, ai nevoie de un specialist pentru a vedea ce se întâmplă cu maina ta de spălat.

Sunt o mulţime de probleme care pot apărea. Din nefericire, pentru multe dintre ele ai nevoie de un mecanic (apă folosită la spălat rămâne rece, maşina nu centrifugeaza, nu trage apă, spală continuu, etc.), însă din fericire sunt o mulţime de service-uri cu mecanici pricepuţi aşa cum e şi service-ul Wash Service.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.