Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Jucarii pentru fetițe

Jucarii pentru fetițe

papusicaSe apropie Crăciunul, o sărbătoare magică şi mult aşteptată de fiecare dintre noi, în special de cei mici care nerăbdători îl aştepta pe Moş Crăciun. În goana după cadouri pentru cei dragi, mă tot întrebăm ce cadou potrivit, dar şi inedit în acelaşi timp ar fi potrivit pentru o fetiţă de 4 anişori. Astfel spus am descoperit în categoria păpusi un nou produs, Păpuşica Brioşă Brittney, care cu siguranţă va fi adorată de orice fetiţă, deoarece este formată dint-un desert de jucărie cu un miros plăcut, şi o păpuşă cu care se poate juca. Este o jucărie nouă, inedită şi trebuie să recunosc că m-a surpins într-un mod plăcut.

Cu siguranţă o va surpinde şi pe fetiţă ta, deoarce brioşa se transformă practic într-o păpuşă. Partea de jos a brioşei se transformă într-o păpuşă frumoasă, iar partea de sus va lua formă unei pălării. Fiecare brioşă are un miros încântător, te vor ispiti cu arome de căpşuni, vanilie, ciocoloata, unt de arahide, struguri sau lămâie. Păpuşica este îmbrăcată într-o rochie roz şi maro şi este decorată cu paiete, iar pe umeri şi în talie rochia se continuă cu un voal alb.

Papusica Brioasa este o păpuşă prinţesă , în plus are un păr lung şi cu bucle pe care fetiţa ta îl poate coafa şi aranja după bunul plac cu peria ce vine deasemenea în acest pachet. Ea are braţele mobile şi se se pot aşeza după bunul plac. Pălăria roz are nişte modele în formă de spirale maro şi crem iar modul în care o poartă te duce cu gândul la prinţesele din epoca medievală.

haschel-holding-limited-papusica-briosa-brittney-cupcake-surprise-41165

În plus, după ce se plictiseşte de păpuşă o poate transformă la loc într-o brioşă, printr-o mişcare foarte simplă: se întoarce partea de jos a rochiei în sens invers şi păpuşa devine cât ai clipi o simplă brioşă. Fetița ta poate colecţiona mai multe Păpuşi Brioşă pe diverse sortimente, asfel putând să se joace cu păpuşile, iar când se plictiseşte de ele le poate transforma în brioşe căpătând asfel experienţe şi de bucătar profesionist.

Păpuşica Brioşă este fabricată din materiale precum plastic şi silicon, materiale de foarte bună calitate, nu conţine substanţe chimice care ar putea dauna unui copil, iar un alt plus pe care îl are este acela că te scuteşte de cumpăratul bateriilor, produsul funcţionând fără baterii. Fiecare păpuşă este comercializată închisă, sub formă de brioşă, vine livrată într-un suport special şi conţine totodată un accesoriu deosebit de important din garderoba unei prinţese – peria de par.

Brioşa închisă are o înălţime de 9 cm şi diamentrul acesteia fiind tot de 9 cm. Cu siguranţă orice fetiţă va fi încântată de această jucărie, care nu îi va oferi ocazia să se plictisesca de ea, iar dacă se va plictisi printr-o simplă mişcare îi va pune pălăria începând un nou joc de-a cofetăria.

Cupcake Surprize, sau aşa cum ne-am obişnuit Păpuşica Brioşă este tot ce îşi poate dori o fetiţă un deşert de jucărie ce miroase excepțioanal şi o păpuşă cu care se va juca.

papusica briosa

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.