Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Am murdărit iar canapeaua și mama nu se supără. De ce oare?

Am murdărit iar canapeaua și mama nu se supără. De ce oare?

smartCanapelele sau fotoliile nu se curăță chiar așa de ușor așa cum ar părea la prima vedere. Oricât de multă grijă ai avea, după un timp ajungi la concluzia că orice metodă ai folosi pentru a le proteja, chiar este imposibil ca acestea să arate ca în prima zi când le-ai adus în casă. Dar îți dorești din toată inima să fie așa, nu? Ce poți să faci dacă băiatul tău de numai un anișor vrea să mănânce numai dacă stă confortabil în fotoliul mare pe care de obicei stă tati, după o petrecere reușită a doua zi vezi pe canapea mai multe pete de cafea sau fețița ta de patru ani ajunge la concluzia că are nevoie de pânză ca să picteze și o găsești desenând tacticos pe canapeaua din linving?

Tu vrei ca toate petele să dispară ca prin farmec și toate să arate ca noi. Dar cum să faci asta? Uneori petele pot fi foarte dificil de scos și ai nevoie de soluții speciale pe care chiar dacă le găsești în magazin, nu prea știi cum să le folosești. Și cum să reîmprospătezi culorile canapelelor sau ale fotoliilor, ce metodă să folosești? Dacă nu ai aparat special și soluții de curățat profesioniste, în scurt timp ajungi la concluzia că oricât de mult timp ai munci, tot nu ajungi la un rezultat satisfăcător.

Cea mai bună soluție ar fi să apelezi la o firmă care oferă servicii de spalare canapele, curățare fotolii și reîmprospătare a culorilor materialelor din care sunt făcute aceste piese de mobilier. Profesioniștii de la Smart Detailing reușesc să facă ceea ce ție ți se pare imposibil, adică să scoată și cele mai dificile pete de pe canapelele și fotoliile din locuința ta. Metoda folosită de aceștia, injectare extracție, este una de ultimă generație și rezultatul folosirii ei este că în cel mai scurt timp orice pată, oricât de dificilă ar fi ea, o să dispară ca prin minune, iar culorile tapițeiriei să revină la viață, oferind astfel mobilierului un aer nou și îngrijit întregii locuințe.

Fetita care picteaza pe pereti

Fetita care picteaza pe pereti

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.